Nie chcę nic mówić ale sposób pisania Mendeza ewidentnie wskazuje na to że piszę to nasz forumowy optymista pod innym nickiem. Żeby było pod co naganiać to bym nawet nic nie mówił bo była okazja pozbyć się gówna.....ale tu multi kompletnie nic nie zmieni i wszyscy to widzą. By Gn ojkiz gifu nie oszukiwali ludzi to bysmy nigdy nawet na 6 zł nie zjechali .......
Niestety mylisz się, piszę pod swoim nickiem. Ale czytam to forum od dawna jak jeszcze na nim udzielał się niejaki Mieszko czy Muadib czy jak mu tam. Tak czy inaczej jestem optymistą co do kursu akcji przed premierą multi i wrócę do tego postu na dzień przed samą premierą.
21 czy 22.05 - ten jeden dzień to nie ma tutaj w zupełności znaczenia. Chodzi bardziej o podanie konkrenej daty premiery. Po takiej informacji kurs musi pójść do samej premiery mocno w górę. Zostaje tylko pytanie co dalej z kursem akcji po damej premierze. Tu już może być różnie, ale mam nadzieję że w końcu dowiozą ten temat. Osobiście na Pizzę to tutaj nie liczę, zaniechał bym ten projekt, a skupił bardziej na JDM.
### From other news:
We’re currently testing our multiplayer modes internally and hopefully we will be ready to share some light on details very soon! Stay tuned! Let’s Drift!
Dokładnie. Tylko Pizzę robili tak naprawdę amatorzy z Quest Craft. Teraz GIF próbuje to naprawić, wczoraj wyszedł kolejny hotfix. Prezes myślał, że zarobi na tym, i się przeliczył. Nie sądzę, że coś z tego będzie. JDM ma natomiast bardzo duży potencjał.
Nikt w to nie wierzy, nawet w 1/10 tego, co widać po kursie. W ogóle nikt nie wierzy już tutaj w nic i jedynie jeżeli zażre to spółka wejdzie w hossę. Identyczna akurat sytuacja z Creepy Jar, który ciągle spadał aż premka wyszła super, to samo było przy green hell. Jedne gówno spółki jak cig rosną pod marzenia, które nigdy jeszcze się tam nie sprawdziły inne muszą cisnąć aby rosnąć po. Jednakże jedyny plus jest taki, że jak im wyjdzie to napędzi to tak ruch, że od razu wyceniać będą gry JDM 1.5 i JDM 2 pewnie