• Co tak ktoś trzyma Autor: ~M84ck [37.31.40.*]
    Na 3.035
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~2BolcewJolce [37.30.44.*]
    Spółdzielnia od HANSA I RUDEGO zbierają
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~kaz [5.184.214.*]
    I tego co go D. piecze
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~TT [85.193.239.*]
    Bzdury piszesz. Nie ma kompletnie popytu. Nikt nie blokuje przeciez na kupnie. Tam nie ma zadnych duzych pakietow nawet do 3,5zl. Brak popytu wynika ze sprzedanej emisji. Sad zaklepie i wchodzi 28 mln nowych akcji na rynek.
    Nie ma zadnej blokady. Nie wiadomo kto to kupil. Ilu ich kupilo itd….Kto wiec bedzie ryzykowal taka podaza ???
    Jestem pewny ze przed wejsciem na GPW nagle zaczna sie cudowne komunikaty. W koncu gdzie znalesc popyt na 28 mln akcji skoro dzienne obroty w porywach 100 tys.
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~xxx [188.146.44.*]
    Podejrzewam, że możesz mieć trochę racji. Jednak pod uwagę należy wziąć fakt, że jeśli premiera nie zostanie przesunięta to akcję mogą urosnąć o te 50-100%. Będę zdziwiony, ale tego nie wykluczam, że dojdzie do ATH z 2023 r., ale biorąc pod uwagę rozwodnienie akcji w mojej opinii (nie jest to porada finansowa) sukcesem będą okolice 5 - 5,5 zł.
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~Lolo [31.0.85.*]
    Trzyma hans ale wkrótce popuści ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~Lolo [31.0.85.*]
    hans ! Odezwij się ! Twoje milczenie może oznaczać że jesteś zwykłym pindolem ! Całe forum czeka .... :)))
    Dnia 2026-05-14 o godz. 19:30 ~xxx napisał(a):
    > Podejrzewam, że możesz mieć trochę racji. Jednak pod uwagę należy wziąć fakt, że jeśli premiera nie zostanie przesunięta to akcję mogą urosnąć o te 50-100%. Będę zdziwiony, ale tego nie wykluczam, że dojdzie do ATH z 2023 r., ale biorąc pod uwagę rozwodnienie akcji w mojej opinii (nie jest to porada finansowa) sukcesem będą okolice 5 - 5,5 zł.

Powtorki z 2023 nie bedzie. Wtedy rynek dal sie oszukac 'wielka zmiana'. Ale jak zwykle nic z niej nie wyszlo.
    oczekiwania zamienily sie w dramat. Czyli to co zwykle…

Mamy obecnie sytuacje, ze kto mial kupic to kupil. A duzi spekulanci (emisja) czekaja w blokach aby wywalic miliony akcji przed wielkim sprawdzam. Beda musieli jednak znalesc jeleni co odbiora od nich te dziesiatki milionow. Beda probowac wciskac kit ale to nie przejdzie w duza skale popytu.
  • Re: Co tak ktoś trzyma Autor: ~M84ck [83.150.198.*]
    Przecież wiadomo że nikt z emisji teraz nie będzie sprzedawał bo jakby to wystawił taka ilość to by zleciało na 1.5 więc to nie ma sensu będzie mógł sprzedawać jak będzie po 5+ , a poza tym skąd wiesz czy ktoś nie kupił żeby trzymać np 2.3 lata bo kapitalizacja spółki naprawdę niska , jeżeli lordsy wypala , a już nie jedna firma i gra pokazała że może być spory zysk o ile słucha się Graczy ( i tu tak jest ) to za 3 lata (jak wejdzie nowe IP) tu może być tak samo niewiel jak się nie uda jak i 30,40 czy więcej jak się uda. Wyjdzie w praniu, ja np trzymam pod 2.3 lata, napewno nie stracę a mogę sporo zyskać, to nie jest porada bla bla bla, każdy tu myśli o okolicach premiery a nikt nie myśli co będzie za 2.3 lata. No może że np kto kupił z emisji.
    Dnia 2026-05-14 o godz. 22:11 ~M84ck napisał(a):
    > Przecież wiadomo że nikt z emisji teraz nie będzie sprzedawał bo jakby to wystawił taka ilość to by zleciało na 1.5 więc to nie ma sensu będzie mógł sprzedawać jak będzie po 5+ , a poza tym skąd wiesz czy ktoś nie kupił żeby trzymać np 2.3 lata bo kapitalizacja spółki naprawdę niska , jeżeli lordsy wypala , a już nie jedna firma i gra pokazała że może być spory zysk o ile słucha się Graczy ( i tu tak jest ) to za 3 lata (jak wejdzie nowe IP) tu może być tak samo niewiel jak się nie uda jak i 30,40 czy więcej jak się uda. Wyjdzie w praniu, ja np trzymam pod 2.3 lata, napewno nie stracę a mogę sporo zyskać, to nie jest porada bla bla bla, każdy tu myśli o okolicach premiery a nikt nie myśli co będzie za 2.3 lata. No może że np kto kupił z emisji.

Twoja wypowiedz swiadczy, ze nie wiesz co kupiles. CIG nigdy nie bylo i nie bedzie spolka inwestycyjna. To jest spolka czysto spekulacyjna i inwestowanie jakiekolwiek inne na dluzej to jest pewna strata !
[x]
CIGAMES -1,98% 2,98 2026-05-15 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.