Obiło od dołka i jest w trendzie wzrostowym i przebiło linie trędu spadkowego i miało bardzo dobre wyniki według analityków analityków to prognoza 12
miesięczna to okolice 38 zł mocno pobujało dzisiaj duża zielona świeca odleszczyli pożądane strachliwych i jest szansa powrotu do wzrostów jak przebije 31 albo 32 to pompa na 35 nie unikniona A dino to papierek w trendzie spadkowym z podbitkami od roku poubierali ludzi na różnych pokładach chociaż odbije robi tak wróci wszyscy na spokojnie będą mieli czas się obkupić zobaczymy czas pokaże
Andy siedzi na Boś i czeka na dobre jutrzejsze wyniki aby zrobić dobre kółeczko, mi w tamtym roku sie udało kupowane po 10.20 i wypchniecie na 12.50. Też liczę na dobre wyniki
Ja od tygodnia byłem w Allegro i również tutaj sprzedałem jedno stratą kupiłem drugie jak nie będzie szło sprzedam wszystko bynajmniej psychika odpocznie głowa się wyczyści giełda się nie skończy zawsze można wejść i stracić i zarobić ale bardziej stracić to mechanizm od wieków apropo Boś nakieruj bo nie jaże
Ale ja rotacyjnie raz na Allegro ,raz na Dino robiłem kółeczka i nadal będę to robił w zależności od ceny i wskazań A.T kolego. W handlu akcjami nigdy nie mówię nigdy. Osobliwie to dotyczy zarówno Allegro, jak i Dino.
Dzisiaj wyniki alllegro miałem chyba nosa trzymaj kciuki żeby były widły na + 10%i nie wyskoczyć za wczas na +2% zarobić i wrócić do Dino które poczeka na mnie oczywiście żartuje życzeniowo pozdro
Kolega 3 śniętemu kupił Erste pl pod dywidendę po 613 zł za szt za 300 koła dywidendy 30000 zł jak odcięli dywidendę uśrednił za Następne 300 cena wróciła w 3 dni spowrotem na 613 zł i ma szybkie 50000 koła mają ludzie pomysły co