• Może sie nie znam Autor: ~Stary_Nowicjusz [83.6.83.*]
    Ale te ruchy to jest żart. Jesli nawet wszystkie akcje w ostatnim tygodniu zmieniły właściciela (w co wątpie), to przemieliło się raptem 2% free float. A w sumie to tyle akcji, co Heniek, Zbyszek i jeszcze paru drobnych mieli razem. Postów na ten temat od troli jest mnóstwo, więc sprawa dla mnie jest jasna.

NIedługo aktualizacja informacji o shortach i wtedy zobaczymy (trochę akcji jest w pozycze).

• Re: Może sie nie znam Autor: ~Góru [109.243.192.*]
    Masz rację - nie znasz się!

Kurs jest w trendzie spadkowym. Ktoś duży mocno sypnął. Możliwe że lewarem zrekompensował sobie po części stratę na akcjach.
  • Re: Może sie nie znam Autor: ~Stary_Nowicjusz [83.6.83.*]
    haha, uderz w stół :)
    widzisz, ile się przemieliło akcji ? ja widze i umiem liczyć

i wiesz, ze w ciagu 2 minut znalazłem kilka twoich innych nickow na tym portalu ?
    znawco :)

Używam tylko tego nicku i zalogowanego ice_goru. Wierzysz w swoje teoryjki to sobie trzymaj mocno akcje żeby ci ich nie porwali tylko takich głupotek nie opowiadaj!
    Tiaa i wielu innych :)
    Siada Ci psychika i tyle. Wszędzie widzisz spiski aby Ci kurs zaniżyć. A ja nie mam realnego wpływu na kurs ani nie zamierzam mieć. Jestem postronnym obserwatorem tej tragedii. Wielka szkoda mi tej Spółki, z uwagi na brak realnych sukcesów w polskim medtechu, a te są potrzebne. Może Medinice to niedługo zmieni i wyciągnie wnioski z decyzji zarządu Scope na działania "po pierwszym sukcesie komercjalizacyjnym"
    Jakby mi siadala, to bym sprzedał. Tobie zalezy, zeby mi siadala wielonickowcu
    Nie zamierzam Ciebie ani nikogo wyciągać z miłości do Scope. Trzymaj choćby i do końca świata. Kto techniczny to sobie sprawdzi czy dobrze mówię. Powodzenia kolego
[x]
SCPFL 0,34% 118,80 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.