• Wczorajsze info vs dzisiejszy kurs Autor: ~InwMaciek [77.236.24.*]
    Czytajcie między wierszami. Już po partneringu
  • Re: Wczorajsze info vs dzisiejszy kurs Autor: ~Yoksi [31.175.32.*]
    Tak naprawdę to chyba nikt nigdy poważnie tego tematu nie traktował.
  • Re: Wczorajsze info vs dzisiejszy kurs Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Nie będzie partnerigu z bigpharm na rvu120 bo Ryvu nie dostało dofinansowania na PANACEA NOVO z NCBR? Możesz logicznie rozwinąć tą myśl? Podkreślam lo-gi-cznie
  • Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~Ju [37.47.117.*]
    Ty się taki już urodziłeś?
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~Ju [37.47.117.*]
    Ja nie nie mogę ale tu jest z was polew
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~Yoksi [46.112.232.*]
    Szacun. Mało, który facet potrafi przyznać na forum, że nie może. Należy o tym mówić głośno i nie ma się co wstydzić. Zatrute powietrze, stres, przebodźcowanie i potem tak to się kończy.
    Nawiazując do drugiej części Twojej wypowiedzi, takie info przyszło tylko od Ciebie więc chyba to nie jest powszechne zjawisko.
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~Waldek [31.0.58.*]
    Tak trzymaj yoksi, niech sobie nie pozwalają, nie powinni się z ciebie śmiać. To że jesteś jaki jesteś to nie jest twoja wina.
    Pamiętam że parę wątków niżej była mowa o tym że masz na to papiery z pieczątką lekarza. Jestem z tobą.
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~Ju [37.47.117.*]
    Niezłe ,,, niestety idio,,,ta nie wie że jest idio,,t,ą
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Hehe panowie. Yoksi chyba faktycznie jest na etacie. Możliwe nawet, że to inteligentny i wrażliwy gość, tylko trafiła mu się taka robota. Ja osobiście nic do niego nie mam — recesja, każdy zarabia jak potrafi. Fakt, profesja może niezbyt prestiżowa, ale nie mnie to oceniać.

Wracając jednak do meritum: serio ktoś uważa, że brak dofinansowania z NCBR na PANACEA NOVO przekreśla partnering z big pharmą dla RVU120? Dla mnie to kompletnie nielogiczne.

Oczywiście — lepiej dostać 120 mln niż ich nie dostać. I pewnie kurs dziś wyglądałby inaczej, może nawet ATH z lat 2025–2026 byłoby w zasięgu. Tylko że większość rynku siedzi tutaj przede wszystkim pod RVU120, a nie pod jeden z kilku pobocznych projektów.

Najbardziej zastanawia timing tej informacji. Gdyby podali to tydzień temu albo chociaż za dwa dni, po ostatnich newsach moglibyśmy dziś spokojnie walczyć o okolice 25,5.

Jutro rynek rozdaje karty od nowa. 21-go wyniki — tam powinno być więcej konkretów. Do tego przed Ryvu jeszcze dwie duże konferencje branżowe. Jeśli dane z większej grupy pacjentów dla RVU120 będą mocne, kurs może zareagować bardzo dynamicznie, o czym zresztą wspominał Ariel. Na ten moment cała reszta wygląda bardziej jak szum niż zmiana fundamentów.
  • Re: Re:inw Maciek,yoksi Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Ju, wrzuć proszę aktualne pozycje szortów i najlepiej porównanie za kilka dni, bo dziś obróciło się naprawdę dużo papieru. Sam jestem ciekaw, ile faktycznie sprzedała ulica w emocjach, a ile zostało dociśnięte przez shortujących.

Patrząc chłodno — wróciliśmy praktycznie do poziomów sprzed dwóch dni, więc żadnej katastrofy tu na razie nie widać. Przy biotechach takie sesje to często bardziej walka sentymentu i stop lossów niż realna zmiana obrazu spółki.
  • Re: Wczorajsze info vs dzisiejszy kurs Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    W jednym z ostatnich wywiadów prezes nawet był dumny, że firma może tyle lat funkcjonować bez umowy partnerskiej. No więc w tym trwa.
[x]
RYVU -0,66% 22,65 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.