• I po zakupach Autor: ~M234 [193.91.6.*]
    Jedyna spolka ktora jeszcz nie wystrzelila z budownictwa. Jestem od 11,20 i dalej dokupuje. Ten kurs to totalna promocja.
    Wlasciwie juz po zakupach to swoje 2 grosze dodam. Czekam na wzrosty.
  • Re: I po zakupach Autor: ~Wader [91.150.217.*]
    Wreszcie ktoś to zauważył...ja parę dni temu spieniężyłem Asbis i za całoś zakupiłem Mirka który dał ciała z tą karą na 15 tysi .. Budimex to wykorzstał, a wycena akcji poleciała na łeb, ale, ale ..może się mylę ale nikt nie obniżył wartości aktywów które były wyceniane na ok 15 zł.
    W międzyczasie posypał się Mostostal, teraz kolejna duża spółka budowlana podała wyniki z duużą stratą.
    Wszystko wskazuje że będzie tylko lepiej, nawet jeżeli jeszcze trochę poleci.
    Każdego sprawa co zrobi, ale ja trzymam z Mirkiem i to się nie zmieni..
  • Re: I po zakupach Autor: ~dr [83.8.251.*]
    Mnie tu do longa nikt nie przekona . Oby sprzedać na zielono to będzie sup . Chciałbym zobaczyć minę prezesa jak jakiś grubas robi mu z kursem co chce . Inna sprawa niech sobie skupi jak wie że będzie dobrze . Przecież twierdził że nie sprzedawać na poziomie 11 bo będziemy żałować . Parę groszy w kieszeni mu przybędzie .......... chyba że kręci :)))
  • Re: I po zakupach Autor: ~szkoda [31.0.57.*]
    Ale przecież to on do was powiedział żeby nie sprzedawać? Przecież opchnęli akcje funduszom po 11 Zeta dwa lata temu teraz już prawie Zeta w plecy na każdej sztuce i nie wiadomo gdzie to się zatrzyma pół bidy jak uważam jeszcze za 20% to za 5 lat odrobicie może z powrotem? Ale jak mówiłem że 10 gr rok temu dywidendy pięknie zadziała pogrążając kurs to darli japy :)
  • Re: I po zakupach Autor: ~Darek [82.160.174.*]
    Pięknie zarabiacie. Widać, że z Was totalna amatorka. Łapanie spadających noży i w dodatku gdy zaczyna obowiązywać zasada SELL IN MAY …
    Będziecie teraz co sesję patrzeć jak tracicie po kilku procent kapitału. Przy -20% może zmienicie strategię
  • Re: I po zakupach Autor: ~Faceless [79.184.241.*]
    Ale co Ty chcesz sprzedawać skoto nie masz akcji.. po prostu go away
  • Re: I po zakupach Autor: ~madafaka [89.67.22.*]
    Jak byś był od 1zł to mógłbyś się wypowiadać i to mając zakup za co najmniej 50tys akcji a nie kupiłeś na górce parę akcji i masz marzenia które będą ciężkie do zrealizowania.
  • Re: I po zakupach Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    A ty jak masz te 50 kafli akcji po1zl(przypuśćmy) to sie uważasz za kogoś lepszego niz ten co ma ich znacznie mniej i po wyższej cenie ?Przecież warujesz tu po to żeby zarobic tak samo jak ten drugiego gatunku wg ciebie co ma niewspolmierne ryzyko zakupu Mirka do ciebie a jednak ryzykuje pamiętaj ze juz dziesięciu mniejszych to sila a powinno sie zachęcać do inwestowania żebyś ty i inni mogli zarobic sam to możesz tyle co nic i jest to cecha typowego narcyza lub nagona nieważne czy spadkowego czy wzrostowego więc reasumując nie jestes sam
  • Re: I po zakupach Autor: ~Analityk [45.143.180.*]
    Radzę poczytać sprawozdanie i zobaczyć skąd bierze się wynik tej spółki. Absolutne czary mary, hokus pokus
[x]
MIRBUD -0,89% 10,06 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.