bo dzisiaj odkupilem - ale cos boje sie, ze za wczesnie. wlasnie, sypanie jest nieziemskie, choc i zdarzy sie, ze ktos kupi wieksza ilosc. Hmmm, zobaczymy, ostatecznie, nauczylem sie oddawac ze strata.
Do 11 zdąży jeszcze dużo spaść. A patrząc na wykres to tendencja jest spadkowa:[
Sam już nie wiem czy się nie pozbyć teraz papierka i odkupić bliżej wyników?
Ci co kupowali ostatnią emisję po 2,2 chyba wiedzieli jakie bedą wyniki , bo gdyby były słabe to mieliby straty jakby spadło poniżej 2,2 zł.
Jeśli będą słabe wyniki nie będzie zapowiadanej emisji akcji po 3zł bo nikt ich nie kupi po tej cenie
Według mnie to raport za 3Q mają dać 13.XI. a wyniki pewnie będą bardzo dobre - na obwodnicy Mszczonowa roboty ziemna robią sami a to najbardziej zyskowna część kontraktu; Maximusa też kończą, który jak słyszałem jest najbardziej rentowny w historii Mirbuda. No to tylko nie wpadać w panikę !!!!!
co do zyskow z mirbuda w srednim i dluzszym czasie to nie mam watpliwosci. Mam nadzieje, ze spadek wkrotce sie odwroci. To czego nie lubie to trzymac akcji, ktore sie marazmia. Ale takie wybory w sumie powinny cieszyc.
tutaj zysk jest pewny ale tylko w dłuzszym czasie, spekulacyjnie na dzien dzisiejszy nie ma szans na duze zyski, o tym ze wyniki bedą bardzo dobre wiedzą wszyscy od bardzo dawna, dlatego mamy juz to wliczone w cenie i to z dobrą górką
Maxymalnie zjedziemy do 2,6, chyba ze bedzie podciaganie, ale tutaj chodzi o zbicie kursu przez najblizsze dni zeby jak najwiecej skupic ponizej 2,8zeta. Bo te lody to kreca Ci co w pakietowkach brali po 2,8. Wczesniej wywalali powyzej 2,8 a teraz sprytnie dokupuja. Im blizej polowy miesiaca tym prawdopodobienstwo wybicia ponad 2,81 jest wieksze, Wtedy bedzie tak jak u Zurawi, gdzie tez dzisiaj byla proba wybicia z kanalu spadkowego.
O jakim odleszczeni wy mowicie heh. Wystarczy popatrzyc na to forum i już wiadomo że dzisiaj ostry zjazd tyle drobnicy na tym papierku. Ale dawcy kapitalu tez sa potrzebni
pozdro