• no i co z nim? Autor: parson [192.168.0.*]
    Czyzbym znowu byl ubrany? niech ktos wytlumaczy mi jak to technicznie wyglada i jakie perspektywy?
  • Re: no i co z nim? Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    I zasada nie kupuj papiera , który bez powodu rośnie, bo to spekuła.
    Chyba, że obserwujesz poczynania rynku non stop.
    Ja kupiłem troche po 18 gr i ożeniłem dziś po 27-28 gr. I wychodzę z papiera, bo nic tu pozytywnego nie będzie. ZWYKŁA SPEKUŁA - na krótki termin.
    Podobnie można się bawić na Starku i EKO
  • Re: no i co z nim? Autor: parson [192.168.0.*]
    dzieki za rade
  • Re: no i co z nim? Autor: ~artefik [91.94.8.*]
    jak po wzroście 50 % to i tak się papier nieżle zachowuje.....czy to tylko korekta....któż to wie....tu albo powolna obsuwa albo dalsze wzrosty
  • Re: no i co z nim? Autor: ~jutro +50%!!!!!!!!! [188.33.148.*]
    Jutro będzie z powrotem w górę!
    Jakieśnastępne +50% zobaczycie!!!
    Tu jest gra pod pozytywne infa, może kontrakty , no i może extra wyniki!!!!!
    Wszystko możliwe, nie chciał za bardzo spadać, a batony były ustawiane , żeby taniej i więcej zebrać!!!
  • Re: no i co z nim? Autor: ~Kalmar [89.171.42.*]
    Przez 4 ostatnie sesje zlecielismy z 27 na 21gr. Obecnie jestesmy na poziomie dolnej linii wsparcia (21gr) trendu wzrostowego od poczatku listopada. Jesli do poniedzialku sie nie wybijemy w gore to ja przebijemy, a kolejne i juz ostatnie wsparcie to 18gr. Potem katastrofa gdyz zostanie wowczas przebite glowne wsparcie
  • Re: no i co z nim? Autor: ~Lopek16 [83.29.55.*]
    No to czekamy jak hieny na 15 groszy/
  • Re: no i co z nim? Autor: ~jasiek [79.163.29.*]
    a mnie to wali czy bedzie dzis jutro po 15 czy nawet 10 gr . tak wam nie oddam , no moze oddam wam po 50 gr. jak ładnie poprosicie.
  • Re: no i co z nim? Autor: ~Kalmar [89.171.42.*]
    Dobre podejscie. Gdyby znaczna wiekszosc tak zrobila to kurs powoli by rosl ale leszczom brakuje na chleb i mysla ze kisza tu kase. Sprzedaja, ida na inna spolke ktora urosla, ubieraja sie na gorce i znow to samo. Takie zycie leszcza.
  • Re: no i co z nim? Autor: ~jasiek [79.163.29.*]
    to jedno pytanie po co te leszcze maja głowe ?, by tracili chyba , najgorsza rzecz jak człowiek sam sobie robi krzywde . A puzniej wielki płacz , nigdy nie zrozumie tych ludzi , wiadomo mamy kryzys , a bynalmiej tak sie muwi , ale jak widac wszystko powoli rosnie wiec po jaka cholere sprzedawac tak tanio , ale mnie to juz nie obchodzi widocznie ktos ma tak pasje by sprzedawac ze strata.
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.