Gratuluję bycia najgorszą spółką gamedev z setki, która weszła na giełdę.
Jedyna spółka, która ciągle od lat ma nowe minima roczne W największej hossie gdzie wszystko rośnie to spada Najgorszy prezes (pokonał nawet prezesa Jjb, a to już na prawdę trzeba umieć) Ciągłe oszustwa czy to w Espi czy w wywiadach/czatach/artykułach ("nie sprzedam akcji, jdm się sprzeda w 500tys. w rok, potrafimy sprzedać Pizzę")
Ustąp gościu, oddaj może spółke dla Kostowskiego czy np. Zawadzkiego. Oni potrafią zarządzać ty mając 17baniek od ludzi z giełdy przepaliłeś wszystko, nie zrobiłeś totalnie nic. Ty nawet jak miałeś ofertę z Microsoftu na kilka baniek za JDM aby wrzucić do Gamepassa to i to spieprzyłeś.
Jakim niedojdą trzeba być, aby jak rośnie Gpw, rośnie NC, rośnie cały świat, rosną nawet spółki z Wig Gry (Movie Games, Ultimate Games, Games Operators) a GF robi ciągle minima.
Są ludzie co rozumieją, że nie potrafią, to sprzedają spółkę, zmieniają działalność. Wy nawet zarobić na akcjach nie umiecie. Asmodev mieliście info, że zmienia działalność i oddaliście akcje za grosze.
Fatalny makler, beznadziejny prezes.
A najlepsze są te jego płacze, że wszystko jest przeciwko nim, rynek, akcjonariusze, developerzy. Wszyscy winni tylko nie oni. Wywaliłem wszystko co miałem ze stratą, kij im w morde i tak to upadnie z takim zarządem.
Oho, zaczyna się naganianie na spadki na krótko przed ogłoszeniem multi. Jak chcesz to sprzedaj wszystko co masz. Ja zostaje ze swoim pakietem 30k akcji. Lada dzień będą górne widły.
Spokojnie, multi ma wyjść w Q2 2026, a nawet jak będzie przesunięcie na Q3 to i tak pewnie będzie info na dniach, obstawiam 21.05 Sprzedawnie akcji w tej chwili to chyba najgorsza opcja, ten kto rozpoczął pisanie tego wątku o tym doskonale wie.
kabareciarz mendez obstawia multi za tydzien szkoda ze nie wczoraj . pomijajac juz te dyrdymaly o terminie to zastanowcie sie co niby multi zmieni ano raczej nic nikt nie kupi przeterminowanych parowek bo dodaja w promocji pyszna musztarde