Przeczekać moje zdanie Socho ja bynajmniej tak robię i na mirbudzie i na pxm ale ty zrob jak uważasz mnie te strachy juz nie ruszają bo za chwile mogę poznać ich konsekwencje i będę gorzko żałować
No masz rację bo ile mozna uwalać w moim mniemaniu taką pożadną spółkę jak mirbud Socho ale pocieszam sie tym ze na pxm jest to samo tylko kolkowicze mają radochę taki system zarabiania jak nie chce iść twardo do gory to zbijają i pozniej powrót ale ja mam czas i jakoś mnie to niespecjalnie rusza nic takiego sie nie dzieje żeby były podstawy do takich przecen czekam na lepszą geopolityke to i efekt stadny bedzie inny
Ta geo mocno psuje, jakby nie to to mirbud nie spadlby az na 11 .. bujalby sie na okolo 13 I tyle ..on tak naprawdę sie posypal dopiero jak usa uderzyly w iran, polimex tez to blokuke do wzrostow ...
Dokladnie tak i na nic tu inne teorie budowlanka sie sama wybroni wiem bo sam jestem budowlancem Socho u nas juz słabe czasy w budowlance odchodzą mocno w niepamięć po prostu jest tyle roboty ze mozna przebierać jak w ulegałkach i to za gruby chajs tylko potrzebne dobre rzetelne wyceny ot cała magia dobrze prosperujących firm