Ja tam bym wolał plusy na kursie :-) Prawdę mówiąc to nie spodziewałem się jakich spektakularnych wzrostów po wynikach ale sądziłem, że przynajmniej spadki zostaną powstrzymane. Jak widać, tak się jednak nie dzieje.
Też tak mam. Tego co sie dzisiaj tutaj dzieję po wczorajszych informacjach absolutnie się nie spodziewałem. Gdyby tak matematycznie dodać kolejne kwartały to mamy zysk 120 mln rocznie. W stosunku do obecnej kapitalizacji wychodzi 400 mln i C/Z 3,333. Ultra mało jak na gejming. Gdyby zyski były finalnie nawet 2 razy mniejsze czyli ok. 60 mln za cały 2026 to mamy C/Z koło 7. Wciąż bardzo atrakcyjnie w tym sektorze. Na spółce która daje bardzo dobre dywidendy i która może jeszcze przyspieszyć po pełnej premierze...tego co się dzisiaj dzieje no nie spodziewałem się, ale bywa i tak. Gdyby zawsze działo sie to czego się spodziewam to byłbym milionerem :).
Być może, ale na pewno jakiś zysk będzie. A przecież ten wynik jest powyżej konsensusu. I jest cała reszta czyli dywidenda i pełna premiera...ale widocznie rynek widzi to inaczej.