w maju chyba jeszcze nie ...ale czerwiec...juz pewnie TAK....
po infie o dealu CC..( moze to bedzzie w czerwcu..a moze pozniej) .....SCP bedzie tylko wachał Smród palonej Gumy ....po tym jak mocno na kursie przyspieszy ICE.....
W maju może się uda mijanka. Tu na Scope coraz gorzej idzie ubieranie leszcza. Kurs będzie opadał pod własnym ciężarem. Spółdzielnia nie trzyma ciśnienia i coraz szybciej chcą pozbyć się kwita, ktory będzie za chwilę SDS Bis a może i Braster 2. Na rynkowychrebeliantach całe stado nagonow zagnieżdżone i już banują i blokują za jakąkolwiek zła wypowiedź. A co do mijanki to jeśli nie maj to w czerwcu na pewno Medi pójdzie na 100 a tu jak 90 uda się utrzymać to będzie sukces. Medi to nadzieja i przyszłość polskiego medtechu a scope po przypadkowej i fartownej sprzedaży pcr idzie coraz szybciej na dno. Na koniec zagadka. Jak się nazywa akcjonariusz Scope? Bul Bul Tonęęę
Tu nawet nie chodzi o sama spolke...i technologie...Tu chodzi o nieświezy ukalda TOTALA i wierchuszki SCP...o to ze chcuieli wy.dy.mac...rynek w 2022 roku....I dlatego na SCP potem nie bylo CUGU.....Oczywiscie wiolumen po tym Dealu sie pojawił mocny...bo bylo Oczywiste ze jak sie kupuje spolke przy WYCENIE...takiej jak KASA KTORA MA NAPLYNAC DO SPOLKI....to jest sie skazanym na zyski.....ale te zyski mogly byc duzo duzo wieksze niz np tylko ogranie papaieru o 100% ..kapitalizacji wiuiekszej.....OD wartosci UPFRONTU...
I wlasnie ...TYMK rozni sie ICE....tam prezes od miesiecy buduje ZAUFANIE RYNKu...tam prezes inforuje z conajmniej Miesiecznym wyprzedzeniem...pewne Sytuacje ktore Powinny zedarzyc sie na SPolce...I te wydarzenia sie REALIZUJA....PREZES DOWOZI....a ma coraz wieksze plany( jak np przjecie zachodmnioej spolki pracujacej nad PFA ) ..... i RYnek to KUPUJE...bo prezes WIE ...ZE ZAUFANIE RYNKU TO PODSTAWA W TYM BIZNESIE....o czym MOWI BUFFFETT od DEKAD.....a wierchidzka SCP..tego nie skumala....I EFEKTY SĄ JAKIE SA.....BRAK ZAUFANIA DO SPOLKI...czemu ja sie osobiscie NIE dziwie....EKIPA TU UTKNELA...i musi szukac wszelkimi metodami POPYTU na akcje ktore sa do opchniecia...Bo zdaja sobie sprawe....ze RYNKI SA NAPOMPOWANE szcegolnie te w US....i ze w kazdej chwili pod pretekstem jakiegos NESWU moze byc ZWALA.....a jak bedzie to SCP....dpostanie tez ostro po zaworach...SKORO NA HOSSIE SOBIE NIE RADZILI..to w bessie tym barddziej bnedzie KICHA....
I w ten sposob juz jest PANMIKA..w ekipie SCP.....I ja sie im nie dziwie.....
Uwazajcie....w co wchodzicie..Bo Rynek jest niepewny....I walniecie ostrre w doil na HAMERYKANSKJICH SPOLKACH TECHNOLOGICZNYCH...moze przyjsc w kazdej chwili....
Może zamiast słabych tekstów o "złej spółdzielni" spróbujecie odpowiedzieć RacjaAbsolutna na jego "obawy"? Chętnie bym poczytam argumenty w drugą stronę, ale jakoś nie kwapi się nikt do tego. Pytanie - nie chce się Wam czy nie macie argumentów?
Zreszta ja mam w nosie, co robisz. Sprzedaj, bedziesz mial spokoj.
Nie musisz nikogo informowac o tym, jak Racja Absolutna. Po co to robi ? Ja nie informuje, jak sprzedaje - kogo to obchodzi ?
A trole zawsze. Szczwgolnie jak chca kupic :)