• Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~Mirek [95.215.76.*]
    Szczerze nie da się na to patrzeć dla wisielców kto stoi z boku to zaciera ręce wszędzie kibel tu na allegro gdzie by się nie popatrzeć tylko Polsat rośnie już 10% podjechał od naszego przystanku a tu -12od wejścia grubo się rozjechało
  • Re: Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~Dq [37.225.27.*]
    Ja wczoraj za resztę wziąłem dino po 30.60 5k, i jak patrzę na cyfrowy to mnie skręca to co miałem na nim zarobku to już oddane na dino ale ja ze stratą nie sprzedam.teraz czego sie nie dotkniesz to strach
  • Re: Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~Mirek [95.215.76.*]
    Racja że wszystko co nie dotkniesz to gwarancji nie ma i może polecieć ale popatrz na wykres maxymalny dino i maxymalny Polsat osobiście Polsat wychodzi z dołka i ma wiele przed sobą a 20 zł na pewno i to szybko A Dino ile urosło od wejścia na giełdę i ma z czego oddawać dzisiaj pokazali że potrafią ta zabawa w kotka i myszkę przestaje być zabawna rośnie spada rośnie kto normalny jest w stanie to przetrzymać
    Masz rację że Cyfrowy lepiej wygląda ale pamiętaj że stary zygmunt wyciągnął 4 mld zł ze spółki .Druga sprawa prawdopodobnie inflacja będzie rosła a to źle dla cyfrowego.nie chcę Ci doradzać, życzę jak najlepszego ale ja boję sie kupić Cps może dlatego rośnie bo większość oddała, trzeba było nie czytać troli
  • Re: Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~magellan [46.113.8.*]
    ja wchodzę w PZU pod dywidendę a z innych ciekawych spółek to szykuje się wybicie na azotach polecam obserwować

dino tak, ale po piątku
    Nikt Cie o zdanie nie pytał, ja tutaj z Mirusiem piszę
  • Re: Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~magellan [46.113.8.*]
    to może na tindera wejdziecie :D
    Oj przyjacielu ja też nawywijałem szkoda gadać zmęczyli mnie okropnie allegro na szczycie kupiłem i dino na podbitce po 32,5 dla czego wysiedliśmy z cyfrowego skoro cyfrowy nie spadał tylko odpoczywał i cały czas rósł my jak jacyś nakręceni
    Jakby w styczniu nie cofnęli sie na cyfrowym z 13.50 to bym wytrzymał dłużej ale ten odpis plus slabe wyniki w 4 kwartale ro mnie zmęczyło. Ja mam 31.50 średnia i już nie będę usrednial.Zobacz s9bie na srooq spółkę z usa Nike
    Mirek przeanalizuj spółki Nike z USA
    Onde
    Boś
    Text
    Huuuge
    Nike moja ulubiona firma na co dzień do latania no no ciekawie to wygląda wyniki finansowe pewnie słabe tylko Nike PL nie USA poczytam na ten remat wiesz gdy byśmy wiedzieli co przyszłość przyniesie może byśmy się z tego wszystkiego śmiali obecnie drama nie ma nic do śmiechu strata na portfelu nie wiadomo jaka i do kiedy i jaki mają czas
  • Re: Dq. Jakie plany na zakupy Autor: ~Dq [193.228.123.*]
    Z dino też może być podobnie, na cyfrowym też męczyli strasznie dopóki nie zmienili wajcha w drugą stronę i przestali grać na spadki,tutaj moze będą grać do końca czerwca jak sie zamkną kontrakty
    No to nic nie pozostaje trzeba odrobić straty czas pokaże W kontakcie pozdro
    Dino tak ale po piątku w sobotę można? A ty to wiesz a jak po wynikach będzie tak jak na Polsacie odpis 3 miliardy Polsat widly
[x]
DINOPL 2,35% 29,17 2026-05-14 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.