Może istnieć takaTrak mozliwosc ze będę dobierał wyzej jednakże jest to powiązane z mniejszym ryzykiem odniesieniu porażki w razie uwalania kursu w miesiącach malo atrakcyjnych do inwestowania na gieldzie a takie właśnie niuchronnie nadchodzą o czym sie juz przekonałem nie jeden raz do tego cały czas dochodzi niestabilność geopolityczna i wysokie ceny ropy to minusy a z plusów to tylko czekanie na cpk i przeciętne wyniki (do super to tu jest jeszcze duzo do zrobienia a nóżka sie moze potknąć)więc po co mocno ryzykować lepiej miec kaskę na koncie i wejść dobierajac w odpowiednim momencie
Olala jeszcze raz wig wysoko geopolityka słabo infa nawet dobre nie mają przełożenia na kurs czas maj wrzesien nie do inwestowania większego kapitału reasumując czego tu sie spodziewać napewno nie kosmicznych wzrostow nie pisze ze w ogóle ale ruchy między 3.5 do 4.5 jak najbardziej w tym okresie czasu są realne na razie bliżej 3.5 niz ta druga opcja choć sam bym chciał z racji posiadania waloru zeby tylko rosło ja i tak czekam długoterminowo ze sprzedażą a taniej zawsze moze sie trafić okazja zeby dokupić i uzupełnić stan Trakcji
Mam nadzieję ze dobrze robisz Fantay i dobrze ci życze ja na razie sobie poczekam z trakcją bo pxm mi padło i robi sie ciekawy wg mnie temat do dopakowania się ale jeszcze do tego zeby mnie skusić to brakuje ok pięciu procent tak okolice 7 do 7.2 i znów łykam albo wóz albo przewóz no chyba ze trakcja sie złamie na ok 3.5 to tez sobie kolejna porcję zaaplikuje trochę sie z turystyka przyblokowałem w tui rainbow i xpedia ale to inna bajka na co najmniej wygaszenie konfliktu takze za duzo nie pokombinuję do jesieni tak przypuszczam ciężko teraz cokolwiek zarobic na strzała
Oj klamczuszek z Ciebie Rambo chcesz taniej dokupić Trakcję przed wybiciem cos tak czuję. A wręcz jestem pewny ale to juz chyba koniec tego niskiego poziomu bo pozbierane juz dobrze przez tyle czasu