pisalem o PSW 4 LISTOPADA mozna bylo kupic po 0,41....kurs jaki jest kazdy widzi...
celowo przypominam moje posty mamy 17 listopada dwa tygodnie ...kupic usiasc na pupie i zapomniec....
pisalem psw i skok ...psw odpalil
potraficie tylko krytykowac bo cos od razu po rekomendacji nie rosnie ........kup usiadz na 4 literach i czekaj
LUDZIE czy jak ktos z was wsiada do samolotu do N.Y to przy pierwszej turbulencji chce od razu wysiadac poucza pilota czy od razu go bluzga????????????pozwolicie wyladowac nie skaczcie ....
tyle ode mnie
a ci ktorzy rzucaja na mnie kalumnie wyzywaja od naganiacz...prosze odwaznie napisz daj typ wklej linki gdzie pisales o jakies spolce i bylo tak jak pisales...
bo ja mam sie czym pochwalic .....zreszta nie o to chodzi ....
pzdr tych ktorzy dzieki mnie zarobili
Dnia 2009-11-17 o godz. 20:31 subgeniusz napisał(a):
> pisalem o PSW 4 LISTOPADA mozna bylo kupic po 0,41....kurs
> jaki jest kazdy widzi...
celowo przypominam moje posty mamy
> 17 listopada dwa tygodnie ...kupic usiasc na pupie i
> zapomniec....
pisalem psw i skok ...psw odpalil
potraficie
> tylko krytykowac bo cos od razu po rekomendacji nie rosnie
> ........kup usiadz na 4 literach i czekaj
LUDZIE czy jak
> ktos z was wsiada do samolotu do N.Y to przy pierwszej
> turbulencji chce od razu wysiadac poucza pilota czy od razu
> go bluzga????????????pozwolicie wyladowac nie skaczcie
> ....
tyle ode mnie
a ci ktorzy rzucaja na mnie kalumnie
> wyzywaja od naganiacz...prosze odwaznie napisz daj typ
> wklej linki gdzie pisales o jakies spolce i bylo tak jak
> pisales...
bo ja mam sie czym pochwalic .....zreszta nie o
> to chodzi ....
pzdr tych ktorzy dzieki mnie zarobili
DZIĘKUJĘ ZA MOŻLIWOŚĆ ŁATWEGO ZAROBKU.
DZIĘKUJĘ ZA POZDROWIENIA
poczytaj dokladnie moje wpisy
ja czytak kreski kiedy zaczelem pisac o chemosie pojawily sie silne sygnaly kupna i formacje zmiany trendu
zreszta o ile mnie pamiec nie myli jakies kilka dni po moim pierwszym wpisie papier wybila
nie bede przeciez pisal SPRZEDAWAJCIE albo teraz kupujcie prawda?kazdy ma rozne cele i horyzonty inwestycyjne ....ja gram spekulacyjnie ;)
no zobaczymy co z tym TF SKOKIEM cos jakby wychodznie z konsolki ...raporcik OK....
moim zdaniem skromnym na skoku moze byc b.grubo ale to tylko moje zdanie prosze nie sugerujcie sie bo zazwyczaj sie myle vide chemos...;)mozna bylo zarobic jakies 10% na chemosie...tak wiek wiekszosc z was zarabia tyle w jeden dzien wiec wam nie zaimponuje.......
Zobacz na Hefal, spólka na NC a powinna być spokojnie na podstawowym. Tu powinna być jazda lepsza niz na Izce. Szczególnie teraz jak będą zablokowane na Walne