38-40gr musi być . Było. Teraz zobaczymy czy tu wchodzi poważny kapitał czy to tylko te leszcze które wzięły i teraz produkują posty o wielkiej przyszłości tej wydmuszki
Kwestia czasu i będzie tutaj z 70 gr. A jak wejdą kolejne umowy to i ponad 1 zł. Rok temu bez umów okolice 22 gr. Teraz mając kontrakty i zaliczki musi być tyle co pisałem. Jak ktoś będzie chciał się załapie. Oczywiście już widzę komentarz że naganiacze itd. Inwestowanie to ryzyko jeżeli chce się zarobić a tu widać że ten gorszy czas minął więc spółka z potencjałem. I należy jeszcze pamiętać o dopłatach do magazynów co ruszają. Kto cierpliwy zarobi.
Też mi się tak wydaje. W przeciągu tygodnia nie będzie tutaj ani 2 zł, ani 20 groszy. Te zaliczki dają nadzieję, że to już nie umowy na gębę. Pojawią się na pewno następne. Oby to powoli ruszyło w dobrą stronę, bo koniunktura na pewno będzie.
Rok temu bez umów kolego było 1.29zl a jak odeszli skosnoocy z Singapur podobno może i ci sami co na solarinowation przypomnę cenę 0.05 gr zrobiło się 0.22gr