Też się uzbierało nieco mniej ale 8k jest jest w koszyku dwa razy spódzielnia bujnęła na 25,50 no i wpadło średnia wyszła 26, zobaczymy co trole spadkowe dalej będą wymyślać od jutra jak zobaczą 3 , z przodu?
Mam złą wiadomość. To był tylko test wybitej linii trendu, od jutra południe. Zanim zaczniecie mnie wyzywać poczekajcie do jutra. Zobaczymy kto miał racje
Jak dla mnie spoko, chcę dobrać ale tak do 20k, więcej nie. Myślę że czasowo już jesteśmy blisko wybicia bo dzień za dniem ucieka i zbliżamy się do uważam dobrych newsów :)
Kiedyś na bankierze ładnie można było wyłapać euforię i panikę ale zbyt łatwo to chodziło, teraz widzę że się to rozmywa. Zauważyłeś że np czasami celowo jest masa pozytywnych postów żeby obrzydzić spółkę i pokazać euforię ? A to wcale nie posty ulicy tylko spółdzielni
Dalej masz złą wiadomość,a ja mam dobrą dzisiaj przybyło na moim rachunku około 40k,a ty się schowałeś do nory i obgryzasz paznokcie i w końcu od kupisz od nas powyżej 40,
No i nagle go nima znikło truchło jak mu zadałem pytanie gdzie teraz jesteś mdg powiedz cokolwiek tym co najłaniałeś do sprzedaży nawet po 12, powinieneś wszystkim wypłacić rekompensatę wszystkim co sprzedali po 25, czyż nie mam racji ,daj jakiś głos czekamy?
Tak, nie mogłem przewidzieć takiego ruchu. Aczkolwiek flauta po szybkim wzroście rano (i bardzo małe obroty) skłaniają ku myśleniu czy aż tak szybko będzie 33. Ale żeby nie było technicznie droga na 33-34 jest otwarta.