Z tego co pamiętam to zysk za 2025 r był ponad 370 mln zamiast zakładanych 460 mln i zjazd minus 18%. Gdy mówiono, że Biedra jest mocna to akcje Dino w dół. Gdy teraz przewidują, że Biedra będzie słaba to Dino też na minusie. To kiedy będzie dobrze?
Jak wreszcie ktoś pogoni na zbitą twarz te zakaly polskiej szulerni cwaniakow z City z" krótkim", knf do roboty czas coś zrobić pożytecznego dla polskich inwestorów, aby mogli inwestowac na zdrowych zasadach , a nie ciagla losowa ruletka czarna wygrywa ,czerwona przegrywa.
Koledzy dzięki nim możemy bardzo tanio kupić akcje prężnie rozwijającej się firmy ja mam średnia 40.1 czekam na wyniki jeżeli zwala kurs to dokupię 6k papieru
Tu chyba raczysz, żartować bo na dziś dzieki tym szulerom jesteś około 30% w plecy ,a ten się z tego ,bez obrazy cieszy ,śmieje,jak glupi do sera. Może wyślij im podziekowanie że łaskawcy dają ci szansa na przepalanie kolejnych biletów NBP, aby sobie uśredniać straty na portfelu inwestora. Ja bynajmniej nie dziekuje im za ich łaskę okresowych dużych zwał na polskiej szulerni kolego