• Pytanie Autor: ~Edgar [88.156.141.*]
    Po co to odblokowywali jak sprawy nie unormowane . Jestem już w plecy 70 kilo . I po licho było dobierać , trzeba było wywalić lepiej na odbiciu a teraz nawet wywalić nie da rady .
  • Re: Pytanie Autor: ~AMD [208.127.43.*]
    Minął TYDZIEŃ. Daj czas, człowieku.

Wszyscy chcą wszystko od razu :)

Siedź spokojnie, można dobierać albo sprzedawać.

Rok było zawieszenie, wytrzymało dużo osób, a tygodnia nie mogą?

Zobaczymy co będzie za miesiąc :)
  • Re: Pytanie Autor: ~abc [77.65.111.*]
    jest dokładnie to samo co przed zawieszeniem ponad rok temu, wywalanie PKC wagonow akcji i spadki po kilkadziesiat procent na tydzień, ta sama szulernia działa - dwa duze podmioty szortujace i byc moze Gogolczyk, ulica nigdy tego nie zatrzyma, a nikogo wiekszego do zakupów nie ma,

rownie dobrze za tydzień moze być 5 groszy

tez mnie to dziwi, że odwiesili bez zadnego rozwiazania sprawy, bo "podejrzenia" to juz były rok temu
  • Re: Pytanie Autor: ~Edgar [88.156.141.*]
    Coraz bardziej niepokoi mnie brak komunikatu ze spółki . To może być węzeł gordyjski , trudniejszy do rozwiązania niż nam się wydaje .
  • Re: Pytanie Autor: ~DK [85.221.159.*]
    No i lipa dokupiłem trochę żeby uśrednic a to niestety leci dalej. Trudno rok czekałem trzeba będzie poczekać kolejny. Mam tylko nadzieje że znowu nie zawieszą. Żeby tylko raport był na czas i pokazał coś optymistycznego.
  • Re: Pytanie Autor: ~Baca [217.96.186.*]
    I tego się trzymajmy ,,, przecież grubi nie wywalają takich ilości , sprawdźcie jakie wolumeny idą ... po 50 - 50 tysięcy sztuk ,, mnie się wydaje , że leszcze wyskakują bo się boją zawiechy i tyle ...
  • Re: Pytanie Autor: ~Rob [84.40.157.*]
    ja mam 70tys i dokupiłem 120, mam prawie 200, a za 8 groszy to juz można kupowac w setkach więc, tez niewidze tutaj grubasa pzdr Robi:)
  • Re: Pytanie Autor: ~Kolo [31.0.81.*]
    Ulica widzi okazję i zostanie z makulaturą, bo jak zwykle wie lepiej i zna się na wszystkim.
  • Re: Pytanie Autor: ~Rob [84.40.157.*]
    gruby to by sprzedawał po 2mln dziennie a nie po 400tys, a za 8groszy to już ze stratami,. nie chce mi sie wierzyć poprostu..pzdr Robi:)
  • Re: Pytanie Autor: ~abc [77.65.111.*]
    jak i komu sprzedaz 2 miliony akcji dziennie, skoro 100k powoduje spadki o 15-20% ??

juz nie mowiac, ze ulicy nawet by nie tkneła tych akcji, jakby ktos wystawił np. 2 miliony po 10 groszy, już 100-200 kilo ciezko schodzi

tak jak napisałem, dwa podmioty graja szorta majac po kilka milionow akcji i/lub Gogolczyk wywala, ale to swiadczy, ze jest jakiś odklejony skoro chce wywalać takie ilości na niepłynnej spółce
  • Re: Pytanie Autor: ~543210 [37.47.97.*]
    Baca ty to geniusz, oceniasz kto sprzedaje po ilości transakcji kupująch, pomijając łączny wolumen i nie zauważając po ile szt. wystawia sprzedający. Grubi nie wywalają, wystarczy ze wywala jeden duża łyżką i kurs nurkuje, tu jest NC a ta spółka to potencjalny bankrut i kto według ciebie ma kupować ? Nie czytałeś ze KNF się temu przygląda (Trzy spółki pod lupą KNF. Chodzi o manipulacje i nadużycia) Leszcze i panikarze sprzedawali w pierwszy i drugi dzień i jak na razie wyszli na tym lepiej od tych co zostali. Nie zależnie kto sprzedaje robi to ze sporą stratą i oby nie był to Gogolczyk.
  • Re: Pytanie Autor: ~Baca [217.96.186.*]
    A niech sprzedaje ze stratą , nikt nie dostał akcji za darmo , nominał 10 grocholi , więc co ? 8 groszy i strata , tylko ciekwe kto na takiej stracie sprzedaje ...
  • Re: Pytanie Autor: ~Gogoool [109.41.51.*]
    Shortujacy?
  • Re: Pytanie Autor: ~Nasaya [5.184.234.*]
    Ja dobieram cały czas za niedługo przekroczę magiczną liczbę. Czekałem rok to i pogram jeszcze
    Ale wtopa .Tego już nawet kijem nikt nie chce dotykać .
  • Re: Pytanie Autor: ~543210 [37.47.65.*]
    Bardziej bym obstawiał ze wywala jeden gracz z tych dużych, gdyby wywalali wszyscy kurs byłby dużo, dużo niżej. Może inni duzi czekają aż zejdzie z ceny bo po co przepłacać, jak popytu brak. Będzie testowanie jak nisko sypacz zejdzie z ceną i jak jest zdesperowany żeby sprzedać. Oby w raporcie 15 maja było jakieś pozytywne info, inaczej marazm i czerwień.
    A mnie ciekawi czy kapitały własne będą dalej ujemne .
[x]
WGPARTNER -9,09% 0,06 2026-05-12 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.