• Wolumen Autor: ~Autor [83.29.161.*]
    Spory ruch dzisiaj, jednocześnie 590 000 akcji wisi na arkuszu po 2 zł, tak jakby ktoś chciał powiedzieć, że to nie on sypie.
  • Re: Wolumen Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-08 o godz. 09:32 ~Autor napisał(a):
    > Spory ruch dzisiaj, jednocześnie 590 000 akcji wisi na arkuszu po 2 zł, tak jakby ktoś chciał powiedzieć, że to nie on sypie.

To chyba oczywiste kto sypie. Jego misterny plan na NWZA własnie runął w gruzach.
    Więc opuszcza pośpiesznie pokład..
  • Re: Wolumen Autor: ~Autor [83.29.161.*]
    Dnia 2026-05-08 o godz. 09:38 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-05-08 o godz. 09:32 ~Autor napisał(a):
    > > Spory ruch dzisiaj, jednocześnie 590 000 akcji wisi na arkuszu po 2 zł, tak jakby ktoś chciał powiedzieć, że to nie on sypie.
    >
    > To chyba oczywiste kto sypie. Jego misterny plan na NWZA własnie runął w gruzach.
    > Więc opuszcza pośpiesznie pokład..

Tego się spodziewam, że to on. Sugeruje to, że nie widzi w tym projekcie szans, więc po co trzymać kapitał. Może obraził się jak dzieciak w piaskownicy. Może planuje ściągnąć SDS do innej swojej spółki i tam rozkręcać drukarnie.
    Dnia 2026-05-08 o godz. 09:46 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-05-08 o godz. 09:38 ~daszek napisał(a):
    > > Dnia 2026-05-08 o godz. 09:32 ~Autor napisał(a):
    > > > Spory ruch dzisiaj, jednocześnie 590 000 akcji wisi na arkuszu po 2 zł, tak jakby ktoś chciał powiedzieć, że to nie on sypie.
    > >
    > > To chyba oczywiste kto sypie. Jego misterny plan na NWZA własnie runął w gruzach.
    > > Więc opuszcza pośpiesznie pokład..
    >
    > Tego się spodziewam, że to on. Sugeruje to, że nie widzi w tym projekcie szans, więc po co trzymać kapitał. Może obraził się jak dzieciak w piaskownicy. Może planuje ściągnąć SDS do innej swojej spółki i tam rozkręcać drukarnie.

Gdyby mu zależało na spólce, to na ostatnim NWZA załosowałby za emisją dla Lofta. Gość gra na siebie, a drobnych ma gdzieś. Gmys byłby niepoważny, gdyby polazał za nim...
  • Re: Wolumen Autor: ~Robek [31.175.50.*]
    Nigdy nie miałem o Biwaku i Bednarowiczem dobrego zdania,ale nie posłuchałem intuicji i tu utknąłem.Coz ,nie na wszystkich spółkach można zarabiać.
    Dnia 2026-05-08 o godz. 09:56 ~Robek napisał(a):
    > Nigdy nie miałem o Biwaku i Bednarowiczem dobrego zdania,ale nie posłuchałem intuicji i tu utknąłem.Coz ,nie na wszystkich spółkach można zarabiać.

Za tydzień, dwa, inaczej spojrzysz na na spółkę..
  • Re: Wolumen Autor: ~Janusz [188.33.12.*]
    Daszek - mów jak ma być jak chcesz być naszym kolegą :)
    Dnia 2026-05-08 o godz. 10:44 ~Janusz napisał(a):
    > Daszek - mów jak ma być jak chcesz być naszym kolegą :)

A kto powiedział, że chcę być? ;)
  • Re: Wolumen Autor: ~Janusz [188.33.12.*]
    Ajjj zabolało.
    Ale ja chcę :)
    Jesteś konkrety, wnikliwy taki kolega to już prawie jak 'szwagier' co ma busa.
    To co tam w trawie piszczy?
    Dnia 2026-05-08 o godz. 10:59 ~Janusz napisał(a):
    > Ajjj zabolało.
    > > Ale ja chcę :)
    > > Jesteś konkrety, wnikliwy taki kolega to już prawie jak 'szwagier' co ma busa.
    > > To co tam w trawie piszczy?

Rozczuliłeś mnie tym porównaniem do "szwagra" co ma busa.
    A niech mnie, napiszę co w trawie piszczy.. Świerszcze.. ;)
  • Re: Wolumen Autor: ~Vuko_Drakkainen [45.95.218.*]
    Świerszcze już tu od jakiegoś czasu nie piszczą :)
    Dnia 2026-05-08 o godz. 11:23 ~Vuko_Drakkainen napisał(a):
    > Świerszcze już tu od jakiegoś czasu nie piszczą :)

Zbieżność z nazwiskiem byłego prezesa, czysto przypadkowa..
    Były prezes wzniósł "podwaliny" pod dynamiczny rozwój Defence i niech mu to zostanie zapamiętane.. ;)
  • Re: Wolumen Autor: ~Vuko_Drakkainen [45.95.218.*]
    ...to ja chyba pójdę pograć w krykieta...
    Dnia 2026-05-08 o godz. 11:48 ~Vuko_Drakkainen napisał(a):
    > ...to ja chyba pójdę pograć w krykieta...

Nie żartuj, na naszych oczach ważą się losy spółki, a Ty w krykieta idziesz sobie pograć..
    Niepojęte !!! ;)
    Hahahaha, widzę kolego że Ty chyba jako jedyny przeżywasz co to będzie z tą perłą NC.
    Dnia 2026-05-08 o godz. 13:16 ~Robek napisał(a):
    > Hahahaha, widzę kolego że Ty chyba jako jedyny przeżywasz co to będzie z tą perłą NC.

Kolego Robek, wystarczy kliknąć pod tabelką " Zacytuj wiadomość na którą odpowiadasz" a tym sposoboem, będzie wiadomo do kogo kierujesz swojego posta..
    Niby nic, a jak potrafi ułatwić życie.. ;)
    Treść jasna i piszę generalnie pod postami do których się odnoszś.Wyluzuj,bo za bardzo się spiąłes, może faktycznie Idź na krykieta,jak kolega vuko..
    Dnia 2026-05-08 o godz. 16:28 ~Robek napisał(a):
    > Treść jasna i piszę generalnie pod postami do których się odnoszś.Wyluzuj,bo za bardzo się spiąłes, może faktycznie Idź na krykieta,jak kolega vuko..

Krykiet nie lezy w moich upodobaniach sportowych.
    Dawno nie byłem tak wyluzowany i rozluźniony, stąd mój dobry humor i aktywność na forum.. A co zabawne, niedługo i Tobie się udzieli ten stan.. ;)
    Kolego, tą spółkę już dawno spisałem na straty.Co najwyżej może mnie pozytywnie zaskoczyć.Nie ma we jadu,ani zgorzknienia.Po prostu przekazuję swoje, subiektywne opinie.Zycie jest zbyt krótkie,by przejmować się takimi rzeczami.Lubie po polemizować z kimś mądrym( nie obrośnij w piórka).Jest weekend, jadę na parę dni w góry, świat jest piękny i trzeba go celebrować.Milego weekendu.
    Dnia 2026-05-08 o godz. 17:01 ~Robek napisał(a):
    > Kolego, tą spółkę już dawno spisałem na straty.Co najwyżej może mnie pozytywnie zaskoczyć.Nie ma we jadu,ani zgorzknienia.Po prostu przekazuję swoje, subiektywne opinie.Zycie jest zbyt krótkie,by przejmować się takimi rzeczami.Lubie po polemizować z kimś mądrym( nie obrośnij w piórka).Jest weekend, jadę na parę dni w góry, świat jest piękny i trzeba go celebrować.Milego weekendu.

Dzięki, Tobie również miłego weekendu.;)

P.S To mnie dowartościowałeś.. ;)
[x]
DEFENCEH -8,94% 0,48 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.