No nie wiem ,na calej naszej szulerni piątkowa ostra zwała, wig 20 -1,4% . Do końca sesji spadkowej jeszcze dużo czasu. Spojrzałem na wykres długoterminowy i to są jakieś jaja , bo jak ten pieprzony szort dalej będzie zwalał kurs to dojdziemy do dna globalnego na cenie 29 zeta z hakiem!!!!!
pamietaj GPW rządzą Jankesi zatem biorąc pod uwage to co się dzieje w Iranie - jak Iran atakuje ZEA oraz okrety Trumpa nie dziw sie ,że sprzedaja bo przez weekend może sie zbyt wiele wydarzyć . Co do DINO - nie zamierzam marnować na mierną spółke nawet jesli kurs spadnie do 29 zł poniewaz jesli spadnie do 29 zl to zacznie sie prawdziwa panika. Dopoki Biernacki będzie krolował w DINO nic sie nie zmieni stad tez perspektyw tu nie ma żadnych . Lepiej sledzic CD P i XTB no i PZU....
No wiem że teraz rządzi ten światowy szuler w czerwonej czapeczce i co mu strzeli do łba to zrobi to po pierwsze, po drugie, to co Biernacki ma sprzedać spółkę za pół darmo żeby wypełnić twoje standardy biznesowe. Problemem jest ta zakala polskiej szulerni tzw. szort,przecież teraz oprócz szorta nikt nie jest zarobiony trzymających akcje długoterminowo, bowiem za chwile możemy przebić dno globalne na cenie 29 zeta hakiem
Juz jest 29,xx. Na modivo tez tak robia. A knf szuka zonda zl9dziei, a tu ma ich na wielu spolkach. Tu sie inwestor drobny nie liczy, bo tu jest "nadzor" komitetu niemocy finansowej.