• Do raportu za I kwartal26 Autor: ~Iskierka [15.237.111.*]
    Podejdziemy z groszowek. Obawiam sie ze to bedzie kolejne rozczarowanie. Trup w szafie? Skąd wezmą te 90 milionów dla pkp intercity? Czyżby koniec?
  • Re: Do raportu za I kwartal26 Autor: ~Kramer [94.254.170.*]
    Nie bądź śmieszna a tym bardziej żałosna. Nikogo już na to nie nabierzesz. Ktoś Was nieźle wytrzepał przez ostatni tydzień i doskonale wiedział po co to robi. Jak nie nauczycie się kupować w odpowiednim momencie, trzymać a następnie handlować częścią pakietu na wybiciach to zawsze będziecie dawcami kapitału oddając ze stratą
  • Re: Do raportu za I kwartal26 Autor: ~Iskierka [13.38.65.*]
    Ja tam czekam do raportu i obserwuję jak nisko zejdzie kurs. Po raporcie pomysle czy brac, zakładam ze do 1 pln,zdążę wskoczyć jakby bylo dobrze
  • Re: Do raportu za I kwartal26 Autor: ~Mlody [5.184.250.*]
    Też myślę że zjadą niżej - 3tyg jeszcze zostały!
    Tylko 1 pytanie się nasuwa: kto kupił 1,5mln papieru w tym tygodniu i po co Skoro wyniki takie słabe?
  • Re: Do raportu za I kwartal26 Autor: ~Kramer [94.254.170.*]
    Kupił aby zarobić na takich pustakach co nie potrafią trzymać i handlować papierem w odpowiednim momencie.
  • Re: Do raportu za I kwartal26 Autor: ~brek [77.65.105.*]
    Wyniki były słabe, bo CPR bardzo konserwatywnie podeszło do wszelkich wydarzeń. Nie zastanawiali się, czy rezerwy tworzyć, tylko je tworzyli. I nawet jednego PLN nie zaliczyli na rok 2025, jak to zrobiła reszta firm związanych z kontraktem z PKB. Wszystkie dobre sprawy będą widoczne dopiero w 2026 (w pierwszym kwartale 2026)- to wszystko jest napisane w raporcie!
    Słaby raport roczny 2025 został wykorzystany do zwiększenia pakietów ludzi mądrych i planujących...Tak samo jest z pozwem sprzeda kilku dni- przecież to nie jest nowa sprawa, opisana była w raporcie rocznym.
  • gros Autor: ~ce [185.119.209.*]
    ktoś mi dogodził ponad miare , ale tero leże i trowie
  • Re: gros Autor: ~Qbq [213.76.60.*]
    czy leżysz w rowie?
[x]
COMPREMUM 6,19% 1,20 2026-05-27 14:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.