• buczek i co teraz powiesz? Autor: ~hgjh [2.58.219.*]
    Wykluczenie z obrotu stało się faktem, dalej uważasz że nie ma sensu się zorganizować? Podarujesz cwaniakom z bydgoszczy swoje ciężko ciułane pieniądze?
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.208.*]
    No nie nie stało się. Wróć do podstawówki a później przeczytaj ze zrozumieniem. Podaruje prawnikowi a także przybirgniesz na krzywy ryj na darmoszke. Robimy odwrotnie. A dlaczego tylko ja podarowałem zastanowiłeś się przecież darmowe akcje sypane w ulicę szły 5 lat na miliard sztuk tu powinno być z 200 osób fsrojscych a ich nie było nawet w majówkę ahahaha taki drobny szczegół prawda? Zobacz wpisy na Rafako ile tam ile tutaj gdzie 25 mln akcji na czyim koncie? Proszę się procedować a najlepiej dtakim udziałem wypada się ujawnił i powołać zarząd
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~Denis [46.170.204.*]
    Wymiskowali nas w bialych rekawiczach i nic z tym nie zrobimy
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~MarcinBuczek [94.254.130.*]
    Mieć się nie stało weszła uchwała zgoeldy z listopada. Wystarczy wrzucić na espi raport za 2023 który gotowy leży rok na espi żeby przesłanka została uchylona. Gdyby nie został w ogóle sporządzony byłby wtedy problem. A miksowanie ulicy byłoby zasadne w 2018 a nie po wykupieniu każdego drobnego uchwaleniu przydanych i scaleniu
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~bbjh [2.58.219.*]
    Z tego co wiem po wykluczeniu z notowań spółka może się ubiegać o ponowne przyjęcie do notowań dopiero po roku.
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.18.*]
    Dnia 2026-05-08 o godz. 08:30 ~bbjh napisał(a):
    > Z tego co wiem po wykluczeniu z notowań spółka może się ubiegać o ponowne przyjęcie do notowań dopiero po roku.

Biegnij dzisiaj do adwokata ja się przyłącze na krzywy ryj. Poeie ci że decyzja jeszcze się nie uprawomocniła nie ma nawet daty. A zarząd może za plecami składać kwity zgodnie regulaminem i dać nfo w ostatnim dniu. Raport złożony rok temu do KRS skopiowany na espi całkowicie rozwiązuje problem. Radzę się spieszyć a nie 2 lata odpisywać samemu sobie 74 raz . Ogromny koszt alternatywny dla spółdzielni gotowa spółka do wybicia. Prospekt IPO kosztuje wylezzcxanie różniez i nas mają historię spółki czysty bilans Poznań motor show scalenie i 25 mln akcji na własnych rachunkach. Juz bym wolał na ich miejscu odwiedzać i sypać po 5 razy niżej ahahaha
  • Re: buczek i co teraz powiesz? Autor: ~gov [5.172.237.*]
    jeszcze trzeba zrobić i opublikować za 2024
    w KRS jest tylko za 2023, dlaczego go nie opublikowali na ESPI?

Dzień do Bydgoszczy adres w KRS spółki. UJ nie prezes na zbity pysk wyp***ć rok brał pieniądze nic nie zostawił ostatni komunikat z czerwca. Przepisy mówią jasno 2 pod rząd wykluczenie wrzucając gotowca za 2023 na espi nie ma wykluczenia przez kolejny rok
    I po co enki nagłaśnia na ucieczkę po co mu akcje? Analogiczne mrgoldon prop łuk cały 2018 od 4 rano do 2 w nocy
[x]
GOVENA 2,31% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.