RSI od września jest w ujemnej dywergencji. Aktualnie cena nad linia trendu wzrostowego i pod linia trendu spadkowego ostatniego szczytu. Na miesięcznym i tygodniowym też szalenstwa nie ma.... Były dwie szanse na przebicie dychy. Teraz mamy maj i niebawem indeksy zaczną wchodzić w korektę. Analiza wieloletnia dla polskiej giełdy i USA też wskazuje na odwrócenie się trendu. Na dniach zobaczymy w którą stronę to wszystko pójdzie....
Dobry Vipik uśmiałem sie az do rozpuku troluchu troluchowaty idz ze z agwercikiem na spacer na smyczy ochłonąć bo dzisiaj wam sie upiekło(bo cały wig w korekcie) ale jutro zielono więc juz tak jap nie będziecie cieszyć spadzie
Widzisz to jest tak że mi się nic nie upiekło .... piszę jak jest a Wy dostajecie szału... próbujecie na podstawie szemranych info kształtować kurs , jak widać tak się nie da ale dalej śpieszą mnie Wasze wpisy i pieniactwo. Więcej luzu bo wrzody pewne.
Cały czas piszemy że to jest spółka z bardzo dużymi perspektywami i pod to się kupuje papier kulka zawsze są wszeszdzi i będą śmieszą te wpisy że to trup zero itp jak ktoś nie wierzy to nie kupuje to samo miałem na torpolu gdy był po 2 z groszami a dziś sprawdźcie
Myślałem, że dziś jeszcze podciągną ma zielono a od jutra, będą wywalać papier, widocznie mieli inne plany jak wiadomo od kilku dniu, że piątek podpisują umowę z SAFE tzn. pożyczkę na następne pokolenia. I kolejny Roller Coaster jutro kolejna zwała, gdyż przyspieszenie na kolejce musi wzbudzać respekt wśród zwiedzających.
To nie czytaj tylko kupuj tanio a sprzedawaj drogo Ja to robię narazie z sukcesem obracając tym PMX I nie martw się spadkami tylko uśredniaj a przyjdzie twój czas