• Co tu sternik niby trzyma Autor: ~Ramzes [89.151.19.*]
    Według ZNAFFCY i INFFESTORA jak kupców brak Ale się upocił trzymając 3346 szt akcyjek. Hahaha. Rozbawiacie mnie . codziennie . Żeby coś sprzedać ktoś musi chcieć kupić.
  • Re: Co tu sternik niby trzyma Autor: ~zgrywus [83.7.228.*]
    Dnia 2026-05-07 o godz. 11:07 ~Ramzes napisał(a):
    > Według ZNAFFCY i INFFESTORA jak kupców brak Ale się upocił trzymając 3346 szt akcyjek. Hahaha. Rozbawiacie mnie . codziennie . Żeby coś sprzedać ktoś musi chcieć kupić.

to ten sam nagon , uzywa tylko dwóch urządzeń :)))))))))))))))))))))
  • Re: Co tu sternik niby trzyma Autor: ~Investor [79.135.105.*]
    Dnia 2026-05-07 o godz. 11:59 ~zgrywus napisał(a):
    > Dnia 2026-05-07 o godz. 11:07 ~Ramzes napisał(a):
    > > Według ZNAFFCY i INFFESTORA jak kupców brak Ale się upocił trzymając 3346 szt akcyjek. Hahaha. Rozbawiacie mnie . codziennie . Żeby coś sprzedać ktoś musi chcieć kupić.
    >
    > to ten sam nagon , uzywa tylko dwóch urządzeń :)))))))))))))))))))))

napisalem ci (celowo z malych liter) kiedys o MAR.Mam naprawde sporo (jak na swoje mozliwosci) wladowane $ w ta spolke. Kolejny raz ostrzegam cie (celowo) przed manipulacja kursem,
  • Re: Co tu sternik niby trzyma Autor: ~Znawca [37.31.142.*]
    Zostaw ich,... jakby nie trzymał już dawno by się zawaliło, graja swoje od pol roku , idzie jak od linijki, czasem jak nikt nie oddaje sypna sami do siebie na 0.66 , później prostują i tak w kółko, pilnują forum bo wiedzą że tu będzie dobry zarobek tylko trzeba być cierpliwym, ...tak to widze ..raport mówi sam za siebie, czekamy na majowy....
  • Re: Co tu sternik niby trzyma Autor: ~Ahoj [91.236.137.*]
    Tu się trend zmienił na wzrostowy
    Dnia 2026-05-07 o godz. 15:03 ~Znawca napisał(a):
    > Zostaw ich,... jakby nie trzymał już dawno by się zawaliło, graja swoje od pol roku , idzie jak od linijki, czasem jak nikt nie oddaje sypna sami do siebie na 0.66 , później prostują i tak w kółko, pilnują forum bo wiedzą że tu będzie dobry zarobek tylko trzeba być cierpliwym, ...tak to widze ..raport mówi sam za siebie, czekamy na majowy....

obiecałem ci niemoto że będzie po, 0,65 , gdy było 1 zeta to Mnie śmietniku obrażałaś ! a Ja dotrzymuje słowa lescyku
    !!!
  • Re: Co tu sternik niby trzyma Autor: ~Ddd [37.31.54.*]
    Nie nakrecajcie ludzi na raport majowy za 1q bo tak szału nie będzie!!!! Na początku roku zawsze słabo się sprzedaje... za to 2q powinien być rewelacyjny zwłaszcza bo cc teraz się dobrze sprzedaje a za chwilę mamy nowa mapę tham luang która na pewno podbije sprzedaz..podrawiam
    Dnia 2026-05-07 o godz. 14:26 ~Investor napisał(a):
    > Dnia 2026-05-07 o godz. 11:59 ~zgrywus napisał(a):
    > > Dnia 2026-05-07 o godz. 11:07 ~Ramzes napisał(a):
    > > > Według ZNAFFCY i INFFESTORA jak kupców brak Ale się upocił trzymając 3346 szt akcyjek. Hahaha. Rozbawiacie mnie . codziennie . Żeby coś sprzedać ktoś musi chcieć kupić.
    > >
    > > to ten sam nagon , uzywa tylko dwóch urządzeń :)))))))))))))))))))))
    >
    > napisalem ci (celowo z malych liter) kiedys o MAR.Mam naprawde sporo (jak na swoje mozliwosci) wladowane $ w ta spolke. Kolejny raz ostrzegam cie (celowo) przed manipulacja kursem,

niemoto pismaku !! nie poto było zarybiane byś teraz leszczu odpłynął z zyskiem
[x]
3RGAMES -0,57% 0,70 2026-05-25 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.