Dzięki Panu Premierowi swoje w zeszłym roku na Polimexie zarobiłem a potem wszedłem na Medinice na jesieni i dlatego mogę sobie tu zbierać na tłusto. Przyjdzie czas jak kiedyś na Mirbudzie jak mieli ciężko i po 1 PLN nikt ich nie chciał a potem po 14 szarpali. Banan to zawsze będzie banan.
Jak ktoś niepytany przez nikogo nachalnie przechwala się pasmem sukcesów na giełdzie i to już w którymś z kolei poście ... traci całkowicie swą wiarygodność ...
Raczej czuję zażenowanie nad wpisem kogoś, kto pewnie czuje się na bankierze tym prawdziwym ,,Polaczkiem" ... nie mam zamiaru odbierać ci tego tytułu...
Do CPR masz tyle mądrości ile kasy tu wsadziłeś - różnicy tym nie zrobisz. Wisisz na haku, a pamiętaj że przy twoim szczęście 10 proc możesz w miesiąc odrobić nawet na pure molecure czy nn.
Bierz kredyt i kupuj Compremum bo popyt gaśnie. Bierz kredyt Kwinto, mówię Ci. Skoro jesteś taki pewny i taki bogaty to ani z zakupem ani ze zdolnością kredytową nie powinieneś mieć problemów.
Tylko nie naganiaj ludzi na innych forach na tą spółkę!
Dnia 2026-05-07 o godz. 15:06 ~geolog napisał(a): > Tylko głoś Kwinto wszystkim prawdę, że C/WK nie jest już 0,50 jak Ty kupowałeś, tylko po rocznym raporcie prawie 1,50. Kto to od Ciebie odkupi?
piszesz o roku 2025 tero je 2026 rocek i 188 baniek mamy na plus