Co z tego. Tu jest masa umoczonych na gruby szmal. Wyciągną tego gniota jak wiele na giełdzie. Wepchną akcje do gardła ulicy. Tak jest od lat. A tu się nic nie zmienia. Przy każdym raporcie o tym piszę ale to nie dociera. Kolejne tabuny dawców kapitału się pchają
Tylko po te 155 to już chyba ciężko było znaleźć, musieli kilku szukać z tego co wiem. Może tak być, że pod nic podciągną pod 200 i umoczą. Ja się dziwię Albertowi że się w Datawalk zaangażował. Zlecenie dostał czy coś ?
W przeszłości było setki firm wiele większych niż DW i już ich nie ma. Tam często też sobie powtarzali że przecież wielki fund tu inwestuje albo inne takie i to nie może stracić. Fund ma setki walorów w portfelu. Liczy się zysk globalnie. Niejednokrotnie i ono tracą. Tylko fund sobie poradzi wy nie
Chciałam przypomnieć tym, którzy znają spółkę długo, że już był fund który kupował po ok 160zl i przeżył spadek na 30zl ... więc wszystko możliwe, było to po spadkach z 250 na 30zl. Historia Datawalk jest trudna
Umie liczyć, hmmm, no ciekawe czy takiej straty się spodziewał... spółka kwietnia, ech, co on wymyślił, z Creotech mu idzie a tu sobie znalazł spółkę bez umów z legendą potencjału
Jak tu będzie jakaś umowa, a prędzej czy później będzie, i to pewnie niejedna, to mogą być górne widły kilka sesji z rzędu. Pod to toczy się gra. Ja jestem zapakowany i tu, i w oba Creotechy.
Dnia 2026-05-06 o godz. 20:26 alicja1992 napisał(a): > Umie liczyć, hmmm, no ciekawe czy takiej straty się spodziewał... spółka kwietnia, ech, co on wymyślił, z Creotech mu idzie a tu sobie znalazł spółkę bez umów z legendą potencjału