• POTENCJAL Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Powazne wpisy natym forum sa zasypywanie przez te zalosne uwagi . Po wiadomosciach , ktore spowodowaly powazny wzrost ceny _ do 1,88 zl / duze obroty/ specjalistyczna GRUPA zanizyla cene _ " z w. do w." Jednak potencjal wzrostowy dla HERKULESA nalezy do najwyzszych na GPW. Maja specjalistyczny sprzet i liczne kontrakty. Po uporzadkwowaniu pewnych spraw, ktore juz nastapilo , trudno bedzie fachowcom od zanizania, zeby tanio dokupowac, tworzyc balaganiarskie sesje.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Geco [109.243.7.*]
    Mają mega dużo długu i zero złotych zarobili od wielu lat! Dobra spółka się obroni ale jak widać rynek podziela pogląd że to śmieć
  • Re: POTENCJAL Autor: ~JERRY [37.30.14.*]
    Naleśniku nie masz tyle akcji aby zjechać niżej. Nie strasz nie strasz bo się z.e.s.r.a.s.z.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Lampeduza [37.31.22.*]
    Tu już jest obrany kierunek - północ i tyle w temacie .
    Będzie wspinaczka do 12 zł w dwa latka .
  • Re: POTENCJAL Autor: ~zet [178.43.244.*]
    Mamy silne wsparcie w rejonie 1,24-1,40 powyżej szczytów z 2023,2024 i trójkąta z 2025.Kurs tygodniowy jest powyżej średnich 200,50, 15 .Wybicie na 1,88 przy dużym wolumenie i powrót przy minimalnych obrotach.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Geco [109.243.7.*]
    I Wy i Ja wiemy ze tutaj szans na wzrosty nie ma zadnych takze po co te madrosci
    No po to są te mądrości żebyś za kilka dni został oskórowany żywcem jako ten który daje fałszywe świadectwo.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~xxx [77.91.32.*]
    Na razie od lat skórują ciebie.
    XXX rozumiem że wiesz jaką mam średnią cenę zakupu. Skoro tak to wiesz też że będziesz od rzeczy.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Geco [31.175.6.*]
    Robisz z siebie pośmiewisko Jerry:) żal patrzeć
  • Re: POTENCJAL Autor: ~karol [37.47.118.*]
    I o to chodzi Gekuś. Dowalaj leszczynie każdego dnia i każdej godzinie.
    Dnia 2026-05-07 o godz. 09:30 ~JERRY napisał(a):
    > XXX rozumiem że wiesz jaką mam średnią cenę zakupu. Skoro tak to wiesz też że będziesz od rzeczy.

Mówiąc o skórowaniu ciebie mam na myśli wszystkie te twoje analizy, które mają się ni jak do rzeczywistości. A trwa to już dużo czasu.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~JERRY [150.228.91.*]
    Rozumiem że w tym czasie nie wzrosło o 120% i że negujesz ten fakt. No nieźle.
    Przez kilka lat przy takiej hossie na rynku ???
  • Re: POTENCJAL Autor: ~JERRY [150.228.91.*]
    Aż się zakrztusiłem twoją siłą argumentu. 30% rocznie dla Ciebie to mało? Muszę Cię zmartwić po kroćset. Z czasem wskaźnik % roczny będzie nadal rósł.
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Franek [31.60.119.*]
    Geco z tego wynika że nie masz już akcji Herkulesa a jeżeli masz to masz okazję teraz sprzedać póki nie będą po 0.50gr.i splywaj nie siej fermentu ! Co ty tu robisz nigdy ciebie tu nie było jaki Twój cel jak piszesz synku? Żeby cię nie obrazić!
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Geco [31.175.36.*]
    Będę Tutaj bardzo długo i negował każdy wpis Jerrego. Chłopak nie ma zielonego pojęcia o śmieciu więc dostanie lekcje życia
  • Re: POTENCJAL Autor: ~Franek [31.60.119.*]
    A ty jakie masz pojęcie?o giełdzie? Jeżeli wszystko jest na nie to co tu robisz?zajmij się modlić o zdrowie!
[x]
HERKULES -1,64% 1,50 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.