Zrób mu galę wiesz że nie ma racji ani ani on utwierdzasz się w łajnie w październiku 2025 okolice 18 pisał że 25 kierunek na Polsat spadło do 10,80 i sam się złapałem na to teraz od 13,5 naganiał na sprzedaż nie jestem to zrobił chyba razem macie od wpisu 0,20 grosza nigdy więcej żadnej analizy na forum a przedewszystkim od Black ująć wie gadać pisać wszyscy mogą ty jego wysnafca
Korekta na pewno jakaś będzie tylko kiedy i do ilu nikt nie wie. Dlatego zawsze long ma lepsze pozycje zwrotu niż skoczek i daytrader. Najlepszy przykład to autor wątku który wyskoczył po 13.50 bo już wtedy liczył na korektę z powodu wysokiego rsi. Już 2.7 złotych na akcji jest w plecy. Najpewniej większa korekta będzie po wynikach ale na jak długo skoro drugi, trzeci i czwarty kwartał też powinny być sporo lepsze z powodu słabych baz z zeszłego roku? A ten kto kupuje i zasysa wszystko na wolumenie nie widzianym od lat po co to robi? Grubi zawsze wiedzą więcej niż my więc stawiam że znają już nową strategię i wiedzą co razem z długami zostanie sprzedane. I wtedy wszystkie wskaźniki poprawią się diametralnie i o spółce zrobi się głośno. A grubasy już będą zapakowane w tanie akcje po 20 złotych. Jeżeli kurs na takim wolumenie przebija za jednym zamachem długoletnią linię trendu spadkowego i wieloletnie opory na 13.50 i 15 to wiedz że coś się dzieje. Albo narzekaj na wysokie rsi i czekaj na korektę żeby powiedzieć "a nie mówiłem".