Skoro jest tak tanio a są takie świetne perspektywy? Za chwilę padnie 5 zł. Czekamy na 4 i 3. Kapitalizacja to nadal kosmos, co najwyżej korekcyjne odbicie będzie.
po 5 tygodniach sprzedaży spółka nadal nie odzyskała kosztów produkcji. To jest dramat nieznanej jeszcze skali na GPW. Gra się w ogóle nie sprzedaje a kłamliwy Zarząd milczy.
Was really enjoying this game but the more i advance, the more buggy it became. soon, it was so buggy (kept freezing during plating then all actions stopped working like cannot open fridge, cannot start timer, etc etc) it just became unplayable. Dont waste your money, you will enjoy the first few hours then it just stops working. spend your money if you want to play 5 hours.
4,9 zł jak pisałem kilka tygodni temu. Właśnie się materializuje. Spółka w tym roku zarobi 1,5-2 mln max co jest bardzo ambitnym planem dla kłamcy prezesa. Czyli kapitalizacja jest nadal kosmiczna, bo zyski z każdym kwartałem będą spadać.
Liczy się to, że ten zysk będzie spadać czyli z 2 zaraz zrobi się 1 i mniej. Oni do dziś nie odzyskali poniesionych kosztów. Po 5 tygodniach sprzedaży, to jest dramat.
Trzeba być naiwnym by myśleć że bankier ma wpływ na kurs akcji. Liczę na odreagowanie i tyle. Od dawna miałem swój target 4,9 jak się nie uda trudno, kilka procent straty biorę na klatę, uroki GPW.
Nagania na spadki… Litości… Fakty są takie, że producent położył temat nowej gry po całości i ma to teraz odzwierciedlenie w kursie. Kolejne „poprawki” sprawiają, że gra jest coraz gorzej oceniana. Coraz mniej osób w nią gra - obecnie licznik pokazuje 40 (słownie: czterdzieści). 40 osób na raz gra w grę, która w swoim tytule ma „better together”.
Akurat z 4,9 trafił. Zblaznil się prorokując 4 i 3 zł. A że jak kupi to odwróci wajchę to wiadomo. On nawet w któryms ze swoich wpisów napisał że chce kupić:-)