Środki dla Polski mają być przeznaczone m.in. na realizację programu Tarcza Wschód, rozwój systemów antydronowych, obrony przeciwlotniczej, artylerii oraz modernizację infrastruktury transportowej o znaczeniu wojskowym. Zgodnie z deklaracją rządu, 89 proc. funduszy ma trafić do polskiego przemysłu i gospodarki.
W piątek zostanie podpisana umowa między rządem Polski a Komisją Europejską, która umożliwia pożyczenie 43,7 mld euro na zakup uzbrojenia. Najwięcej na nowych kontraktach zarobią spółki PGZ, ale ręce zacierać może również Grupa WB.
Nic z tego nie będzie,troliki 6 msc naga miały i zniknęli,tylko gostek został na straży aby nikt nie pomyślał z ulicy żeby uciekać z papieru,będzie placz
Jeśli to do mnie było to nie jestem żadnym trollikiem i mam lepsze rzeczy do roboty niż odpowiadanie na thebilne posty. Jestem za granicą w tej chwili.
Przed Safe kurs stał wyżej, czasami tylko spadał do takich poziomów, czasem nawet niżej, ale to nie trwało dlugo. Wygląda, że ten Safe tylko bałaganu narobił na tym kursie. Miejmy nadzieję, że jednak inwestorzy zauważą drony z Boryszewa.
Wyjście zawsze jest w tym jedno nawet awaryjne..
Teraz są pierwsze symptomy zmiany na lepsze więc warto jednak jeszcze trochę poczekać..
Głupota było 3manie tego gdy spadało gdyż można było spokojnie odkupić taniej i mieć dużo więcej akcji..
No ale cóż..
Tak bywa i człowiek się na błędach uczy..
Czyli jednak rozczarowanie dla spekulantów i poszukiwaczy szybkiego zarobku. Patrze z nadzieją w przyszłość, oddalamy się od linii szyi. Miłego weekendu