• Nowy filar finansowania. Autor: ~Planki [46.113.12.*]
    Dobrze rozumuem że Hilander bedzie za określona kwote szukać klientow dla Firmy kosmetycznej Auruaris. Jako że maja swoją sieć klientoŵ mogą dorobić dodatkowe środki oferując kosmetyki innej firmy z innego zakresu produktów kosmetycznych czyli jak upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. A kurs idzie w dól. Ciekawe.
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Filip [83.28.245.*]
    To niech ich kupią skoro już mają klientów na sprzedaż produktów
    Zwiększa swoją ofertę
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Rumcajz [31.0.89.*]
    Pozamiatal twoje wypociny.
    Sprzedaz produktow innej marki to nie jest inne zrodlo finansowania, no chyba że ktos taki jak ty zyje w innym swiecie. Wiesz co to jest - juz ci tlumacze - jest to pomniejszanie rangi i stopowanie rozwoju wlasnej marki na rynku kosmetykow....

Trafiony zatopiony xD
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.222.*]
    Rumcajs… ja widzę że Ty tu każdego posta obserwujesz bardziej niż swojego lasu.
    Człowieku weź wrzuć trochę na luz, jeżeli myślisz że każdy twoja negatywna odpowiedź na pozytywny komentarz, zbije Ci kurs na okolice
    50-70 gr.

To niestety jesteś w błędzie.

Każdy zbiera wszystko poniżej 1,50 jak grzyby bo deszczu niestety w twoim lesie.

Radziłbym Ci odpuścić tą frustrację zanim doprowadzi Cię ona do zaburzeń.

Nikt tu nie siedzi na chwilę…

Spokojnie człowieku bo wylądujesz w gabinecie.
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Warto jeszcze wspomnieć, że forum bankiera jest chyba jedynym miejscem gdzie akcjonariusze z NC mogą wymienić się tu spostrzeżeniami albo innymi informacjami i jak Malik i Rumcajz (Pinky i półMózg), piszą takie pierdoły to strasznie zaniżają poziom dyskusji co negatywnie wpływa na odbiór osób z zewnątrz. Nawet przy dobrych wynikach (gdyby takie nastąpiły oczywiście), to jak ktoś tu wejdzie zobaczyć co się dzieje to będzie musiał się przekopać przez tonę obrażania i śmieciowych postów sfrustrowanych rekinów biznesu.

• Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~MalikMontana [37.47.86.*]
    XD oczywiście to nasza wina że zarządzaj tym amatorzy. Przyjmuje xd, kółko wzajemnej adoracji....XD
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Spok [46.112.4.*]
    Nie kółko wzajemnej adoracji a osoby, które nie lubią chlewu i ścieku. Co twoje i twojego kolegi posty wnoszą? Powiedz mi. Te wypociny kanapowych ekspertów strasznie zaniżają całokształt. Kółko wzajemnej adoracji... Śmieszny jesteś, po prostu ludzie kultury i dobrych nawyków. Nie jedziemy po wszystkich jak z furą gnoju bo wyniki nam się nie podobają. Co wnoszą wasze konstruktywne uwagi pytam jeszcze raz. Do kogo masz pretensje? Już wcześniej pisałem. Macie jakieś pytania albo dobre rady dla zarządu... To napiszecie do nich @...
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: iceberg7 [195.189.85.*]
    Jakby co to zarząd odpowiada na maile. Mi na jakiegoś maila z pytaniem o produkty odpowiedzieli jeszcze tego samego dnia.
    Więc nie są na wczasach jak ktoś tam sugerował tylko pracują.
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Rumcajz [31.0.78.*]
    Mysle ze powinni wziac urlop po tak ciezkiej pracy im sie to poprostu nalezy jak psu micha
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~Filip [83.28.245.*]
    Po co te złośliwości?
    Ja daję sobie czas do końca tego roku. Nie od razu Kraków zbudowali
    Zobaczymy co się wydarzy
    Filip wiesz co jest najgorsze że ja mam akcje....
  • Re: Nowy filar finansowania. Autor: ~MalikMontana [37.47.86.*]
    To jedziemy
    Nie bardziej niz ty
[x]
HILANDER -3,70% 1,43 2026-05-19 15:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.