• Solar Autor: ~Diesel [31.61.182.*]
    I znów miałem rację. Dwa dni jakiejkolwiek sprzedaży i znów poza 700

Sprzedaż wygasa.

I jak tam zachwyty? Xd

Ps. Flagowiec ifz za chwilę poza 1200 nieźle
  • Re: Solar Autor: ~Piotr [185.13.186.*]
    No pewnie że miałeś...
    Straszne jest to że na tygodniu sprzedaż nieco spada, natomiast zupełnie nie liczy się to że gra zarabia już na tym etapie raptem miesiąc po wydaniu, że co weekend wraca z mocniejszą sprzedażą, że spółka ma z tego dodatkowe benefity na które nikt specjalnie jeszcze miesiąc temu się nie nastawiał, że gra będzie dopiero rozwijana co w przyszłości rokuje ciągłą dobrą sprzedaż. Normalnie dramat, spółka bankrut bo gra czasem lekko spadnie po za rankingi...
    A ty tu charytatywnie co dzień piątek Świątek czy niedziela siedzisz i ostrzegasz super z ciebie gość.
    ( gdybyś nie zrozumiał to pisane celowo z małej )
  • Re: Solar Autor: ~Diesel [31.61.182.*]
    piotrusiu a zdajesz sobie sprawę ile zarabia zespół który poprawia grę? Tak marna sprzedaż nie starczy nawet na ich pensje.

Ale ok, myśl dalej ze zarabiają przy takiej sprzedaży xd
  • Re: Solar Autor: ~Gry [93.105.80.*]
    5,7k sprzedaży Solar Expanse w ciągu ostatnich 7 dni. 60k w 1 kwartale będzie z nawiązką. Przychód z samej tej gry powinien wynieść w bieżącym kwartale 2,6-2,9 mln.
    Prawie 3 mln?

Xddddddd

Dobre! Sapkow ski to amator przy tobie
  • Re: Solar Autor: ~Piotr [109.243.242.*]
    Popatrz na ostatnie raporty finansowe spółki i pokaż mi straty, jeżeli takich nie ma znaczy się że kłamiesz i wprowadzasz ludzi w błąd
    Piotr, nie ma sensu wchodzić w polemikę, bo tylko podkarmiasz. Ja traktuję jakby nie było tej postaci wśród piszących na forum.
    Wiem, też się staram "to" ignorować ale czasem nie da
    Da się. Wystarczy nie czytać tych wpisów. Ja wrzucam dane z steamdb, gamalytic i trochę wyliczeń czego można się spodziewać po poszczególnych produkcjach. Do jego głupstw nie ma co się odnosić.
    Ale mam ubaw po pachy z yyynwestorow GOP

Xddd
    Normalne, pasożyty tak mają
[x]
GAMEOPS -1,12% 13,30 2026-05-08 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.