• Pieknie Autor: ~And123 [78.30.107.*]
    Tu bedzie , do 15 maja V sie zamknie i jak sie zamknie to bedzie lekka korekta i następnie konsolidacja w cyklach dwudziestosesyjnych maj/czerwiec, czerwiec/lipiec i lipiec/sierpień czyli zmienił sie caly cykl roczny w jakim powstawały formacje, najlepiej oddaje to powstająca teraz formacja V ktora do tej pory powstawała w cyklu pazdziernik/listopad a teraz powstaje w cyklu kwiecien/maj. Czyli caly cyklu roczny przesunął sie o 6 miesięcy. I powiedzcie mi że tu nie ma techniki, jak tu jest czysta technika.
  • Re: Pieknie Autor: ~Roca [31.0.71.*]
    A kiedy 4.5?
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.107.*]
    4,50 juz nie bedzie zeszło tyle co zeszło, ostatnia szansa na 4,50 byla wczoraj i dzisiaj ale zaczęło sie odbicie
  • Re: Pieknie Autor: ~Noico [37.48.9.*]
    Dwudziestosesyjne???
    No chyba niekoniecznie mam nadzieję że jak u nas giełda zaliczy 25 %. korektę to i Eurocash się podda poniżej 5
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.107.*]
    Dzisiaj jest 30 sesja od świecy zmieniającej trend
  • Re: Pieknie Autor: ~Jankes [31.60.97.*]
    And kupujesz czy czekasz po wynikach?
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.108.*]
    Ja już kupiłem bo wyniki to 3 sesja drugiego dwudziestosesyjnego cyklu po swiecy zmieniającej trend
    Oczywiście 3 sesja ramienia wzrostowego cyklu dwudziestosesyjnego
    Pewnie w samym dołku po 5.2zl :-)
    A żebyś wiedział że kupiłem w samym dołku, pierwszy raz w życiu udała mi sie sztuka zakupu w samym dołku. Ale to eurocash to łatwo tu to bylo określić bo to spółka maksymalnie techniczna
    Tylko pozazdrościć dołka, jeśli to ten będzie
  • Re: Pieknie Autor: ~PAN [109.243.69.*]
    Dołek 4,78
    Każdy ma swój dołek :-) ....
  • Re: Pieknie Autor: ~Nowy [91.94.73.*]
    Kiedy taki kurs będzie ?
    Wygląda że niebawem :-)
  • Re: Pieknie Autor: ~Jankes [91.94.123.*]
    Na Tauronie miałeś jedna duża świece popytową i później 9 sesji boczniaka i 10 znów popytową. Tu w piątek za głęboko zeszli co prawda są w strefie wsparcia bo dolne ograniczenie to 5.50xl ale jak po wynikach będzie na pd to żadna V z tego będzie jak spadnie poniżej 5.20 to poleci na 5 a docelowo jak jedna osoba tu pisała na 4.75tam widać kolejne wsparcie. Będę obserwować zobaczymy co pon i wt pokaże.
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.104.*]
    To jest drugi tauron, tauron szykuje sie teraz do spadkow s eurocash do wzrostow, technicznie od wtorku powinny być wzrosty i to mocne, początek nowego trzeciego juz cyklu wzrostowego zacznie sie za 8 sesji
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.104.*]
    Myślę też że oni na te wyniki coś szykują pod wykres bo teraz zrobili ostateczny odpisy , i odcięli wszystko co spółce ciążyło, ppokryli to z wykresem. Nastepne 8 sesji pokaże wszystko i będzie decydujace
  • Re: Pieknie Autor: ~Johny [37.31.143.*]
    Obserwuję walor na interwale tickowym. Pomalu kończy wyrysowując diament, teraz powinno być odbicie do góry
  • Re: Pieknie Autor: ~Jankes [84.39.171.*]
    And źle to wyglà. Miało od dziś rosnąć a tu spadki zaraz nowe dno. Jak tak dalej będzie to okrągłe 5 zł zobaczymy. Wogole nie widać popytu, obroty marne.
  • Re: Pieknie Autor: ~And123 [78.30.109.*]
    Obroty są ok, bedz V zobaczysz jak nie teraz to w czerwcu , to zejście to jest to samo zejście co na tauronie w marcu 2020 tylko moze inaczej wygląda że względu na obroty, dodatkowo jest pozytywna dywergencja na rsi, końcówka klina kończącego i koniec formowania sie kraba wzrostowego
[x]
EUROCASH -2,39% 5,30 2026-05-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.