• PZU chce kupić nową emisję nie taniej niż 6,5 zł Autor: ~Baal [91.150.180.*]
    Czyli za chwilę info o powrocie na S19
  • Re: PZU chce kupić nową emisję nie taniej niż 6,5 zł Autor: ~AT [145.224.75.*]
    Piękne info.
  • Re: PZU chce kupić nową emisję nie taniej niż 6,5 zł Autor: ~Patriota [195.164.169.*]
    Ta spółka w ogóle powinna wrócić w polskie ręce. Hiszpanie niefajnie tutaj sobie poczynali z nami i ze spółką. A jak chcą mieć tutaj jakieś kontrakty, to lepiej niech zgodzą się na propozycje PZU.
  • Re: PZU chce kupić nową emisję nie taniej niż 6,5 zł Autor: ~kolo [185.46.171.*]
    Tak tylko nie za swoje , tylko za pieniądze emerytów , to łatwe jest ich kosztem , poza tym już umoczyli w jakiejś części ich emerytury , wtym co już zakupili akcji MSW .
    Jak się bieże do realizacji kontrakty z zerową marżą albo poniżej to taki skutek jest jak widać , bez zmiany podejścia do realizacji kontraktów ta emisja i tak zostanie stracona w dopłatach do inwestycji.
    Naprawde cudowne to podejście jest " Robimy inwestycjie dla samego faktu żeby ROBIĆ i dopłacać jeszcze do tematów "
    Naprawdę jestem pod wrażeniem , szczęścia życzę.
    I wyjaśnienie nie mam MSW i nigdy nie będę miał , miałem z tą firmą do czynienia ponad 10 lat temu (biznesowo)
    i zakończyłem błyskawicznie ,bo potargałem umowe jaką dostałem od MSW.
    Ale obserwuje przeszczęśliwy początki upadku , już wtedy przewidziałem jak to się zakończy tylko nie doszacowałem czasu.
    Jestem na MSZ ,tam zarząd nie robi za friko tylko zarabia na kontraktach już od 7 lat
    Doprowadzenie do braków kapitałowych na poziomie 500 mln to rzeczywiście niebywały sukces jestem pod wrażeniem i szczęścia życzę
[x]
MOSTALWAR -2,58% 4,15 2026-05-15 14:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.