• sWIG80 Autor: ~SIP [176.106.35.*]
    Jaki przewidujecie kurs po ewentualnym wejściu Sp do sWIG80.
  • Re: sWIG80 Autor: ~Biedny___ [37.47.117.*]
    Nie wiem czy będziemy sWIG80 ale wydaje mi się że prędzej trafimy do WIGdiv co do kursu to ja jestem ciekaw notowań na koniec roku .
  • Re: sWIG80 Autor: ~Biedny___ [37.47.117.*]
    Nie wiem czy koledze a SIP chodziło o tę informację ..... ale dziś zapoznałem się z wczorajszym artykułem. Na przyszłość do wszystkich akcjonariuszy ATR zwracam się z uprzejma prośbą o udostępnienie wszelkich treści znalezionych w internecie gdyż będzie nam łatwiej się komunikować a tym samym będziemy silniejsi.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Atrem-zastapi-Columbus-Energy-w-sWIG80-w-przypadku-nie-wznowienia-obrotu-akcjami-tej-spolki-9128057.html
  • Re: sWIG80 Autor: ~Jacek [37.225.43.*]
    Jak nie wznowią notowań Columbusa w ciągu 10 sesji po 5 maja (nie wiem od jakiej daty liczą te 10 sesji - czy od daty komunikatu tj 5 maja czy ogólnej liczby 10 sesji zawieszenia) to wtedy Atrem wchodzi do Wig80 ... co byłoby pozytywnie odebrane ... są fundusze indeksowe na Wig80 czyli one kupią Akcje Atrem, i kolejna grupa funduszy które dopuszczają inwestowanie w akcje którą są minimum w Wig80 - znaczy dodatkowy popyt.
[x]
ATREM -2,84% 64,90 2026-05-08 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.