Ze cierpliwosc i chwila popatrzenia na wszystko z boku i dystansu przydaje sie. Mysle sobie ze kazdy niech sobie popatrzy co pisal tu tydzien, dwa temu, a jak to co pisal ma sie do dzisiejszej rzeczywistosci na walorze. Kierunek jest jeden, moze czasem lekko wyboisty, ale walor piekielnie mocny na przestrzeni najblizszych nastu miesiecy. Pozdrawi wytrwalych
To moze Ola ty będziesz pisać kiedy sprzedać skoro tak wiesz ze z 9.5 przy ktorych inwestor ma akcje i nadzieję ze zarobi czyli kurs wzrosnie dasz cynk pisząc ze to juz i ze za tydzień bedzie mógł kupić po 8 zyla i po kolejnym tygodniu bedzie znow po 9.5 i po co sie męczyć ola ci powie i 20procent będziesz miał pewne jak w banku i tak w kolko az pani Oli sie bedzie niedomykal portfel podpowedz Oli to sprzedaj ze stratą lub nic nie zarob przyczyn sie po sugesti do spadku a ola bedzie cały czas zadowolona bo jest kobietą (tak sie podpisuje)i trzeba grzecznie prowadzić dyskusje a na polimku przyczynia sie do krecenia się kursu w kolko robiąc to świadomie .Bingo kobieta rezolutny troll spadziowy (byc moze)taka moja refleksja.
Ps zapomniałem dodać Olu czy jak cię tam proponuję ci przyjąć na forum nominacje na Janosika w spódnicy tylko odwrotnego co biednym zabiera a bogatym oddaje xd
Nie wiem skad Pani wziela kikanascie tysiecy, bardziej pod 30 tys:). Dziekuje za rade. Takie podejscie mimo wszystko jest "hamulcowe" dla waloru, ale skoro taki jest Pani wybor co do strategii inwestowania, nic mi do tego. Ale jestem przekonany ze nie raz sparzy sie Pani, ale o tym na forum bedzie cisza, bo po co sie przyznac do bledu. Wszystkiego dobrego
Cierpliwy ty juz nie mysl tylko idz spać bedzie dobrze albo jeszcze lepiej i z tym założeniem wstan jutro rano a będziesz widział do końca tygodnia tylko zieleń na Polimku
Jak sobie kupi zielone okulary, a propos... na początku brałem Cię za szaleńca,mitomana i człowieka który za tą firmę gotów ogolić sobie j..a I nic się nie zmieniło .
I sie predko nie zmieni Vip poza tym j..a to trzeba miec ogolone cały czas a mity na polimku w moim mniemaniu cały czas sie zamieniają w pozytywne fakty tylko trochę to niestety trwa ale co odwlecze to i tak szerszeniowi nie uciecze do jutra Vip
I o to chodzi... każdy ma trochę inne podejście, zdanie i nastawienie które w sposób normalny można okazywać a nie opluwać się. Raketowcy,smarownicy, bimbrownicy i zwykłe szaraki-pozdrawiam Was .
Moze jestem starszej daty (prawie 50 tka na karku) moze to.kwestia wychowania ale daleko mi od retoryki skakania sobie do gardel, spokoj, merytoryka, poszanowanie innego spostrzenia. A tak btw ... dzis "up"..wszystko na to wskazuje. 8.7, tego sobie zyczmy
Cierpliwy to tak latek masz podobnie jak ja (ja lekko po 50 tce)i życzeniowo podejście podobne do Polimka no to czekamy na te "up" no tak po mojemu dobrze by bylo do końca tygodnia jak by kurs wrócił na swoje północne tory
No to pięknie bo już się obawiałem że to ja jestem najstarszy na tym forum a okazuje się że nie jest tak źle że jeszcze daję radę,starszaki trzymają się mocno z tego co widzę i tak trzymać chłopaki
RUBIO ogłosił właśnie koniec EPICKIEJ FURII no nareszcie zmadrzeli co prawda zajęło im to ponad 2-ce ale lepiej późno niż wcale,to jest czas na mocny wzrost na PXM-ie może nawet szybciutkie 12.50
Ja to Cierpliwy dziadersem to jestem juz potrójnym od paru lat i to nie przez Polimka tylko przez nastepujace następne pokolenie szerszeni budowlańców przyszłych inwestorow spolek przyszlosciowych takich jak pxm mam nadzieję oczywiście