Hehe fajnie łbie jeden. Prawda boli co? Co do CCC to miło wspominam wejście i wyjście spekulacujne :). Co do 22,7 to mnie tu nie było. Ale was to Booooooli łby jedne hehhehe. Ale ma boleć
Dnia 2026-05-06 o godz. 05:04 ~Pit napisał(a): > Nawet jak czesc bedzi w XTB to broker bedzie na nich tracil bo staną się jedynie kosztem
------------------------------------------- Klienci kosztem, reklama kosztem, nawet palety pod 500mln kwartalnego zysku, też dla Ciebie i Tobie podobnym są bezsensownym kosztem. Prowadziłeś choć kwiaciarnię? Pewnie nie, bo zakup kwiatów byłby oczywiście ryzykownym kosztem, wiadomo, kwiaty więdną.
Dnia 2026-05-05 o godz. 18:53 ~KLUB222-70 napisał(a): > Według szacunków przedstawionych przez rząd, OKI skierują na Giełdę Papierów Wartościowych dodatkowo ok. 74 mld zł do 2040 r.
XTB nie utrzymuje sie z giledy i kont maklerskich , tylko z robienia na szaro swoich klientow na CFD, a kasa z OKI nie bedzie mogla isc w TE instrumenty.
Proszę cię. Myślisz, że ludzie zakładający Oki i nie mający nic wspólnego z inwestowaniem/trejdingiem rzuca się na CFD? W życiu nie tkna. Do momentu braku prowizji z obrotu akcjami Lub opłaty za prowadzenia konta będą tylko kosztem. Takim jakim ja jestem bo założyłem konto tylko że względu na brak prowizji hehe xd
A myślisz, że kto zrobił 555M zysku? Prezes mówił, że konwersja akcyjnych na CFD jest satysfakcjonująca. Więc tak, ludzie z OKI będą też korzystać z innych produktów XTB, w tym CFD, opcji i krypto.