dimmu3, a skuszą się na CFD tak samo jak „nie zejdziemy poniżej 100” i „130 do końca kwietnia” czy jeszcze bardziej? Zabawne jest to, że pomimo totalnie nietrafionych prognoz w ostatnim czasie nadal uzurpujesz sobie prawo do pouczania innych i uważasz siebie za jakiegoś guru na tej spółce. Stałeś się jednym z liderów sekty wyznawców?
Myślisz, że wciągniesz mnie do tego bagienka Waszego : ) To ostatni raz, kiedy poświęcam czas na odpisywanie jak do ogarniętych ludzi, pal licho, że wielonickowców. Co do oczekiwań 130 do końca kwietnia i braku zejścia poniżej 100, to wyjaśniałem już gdy pisałeś pod innym nickiem, bodajże jacob. Tego oczekiwałem, napisałem dlaczego. Skoro się nie ziściło to trudno, założenia nie zostały spełnione i pomyliłem się, co żadnej różnicy mi nie robi, bo moim zdaniem 130 będzie prędzej czy później przy takim prowadzeniu spółki przez zarząd. Teraz oczekuję ATH do połowy maja i nic nikomu do tego. Nie będę naganiał, że NA PEWNO tyle będzie, tak jak członek Waszej spółdzielni Pit, który mówił, że 100 NIGDY nie będzie. Mnie po prostu nie zależy na chwilowych ruchach kursu, więc bujaj się razem ze swoją wesołą gromadką. Od czasu do czasu trzeba podkreślić te kocopoły, którymi nieudolnie naganiacie na spadki, więc nie czujcie się bezpieczni. Czuwaj!
@dimmu3 szkoda twojej energii i czasu na walkę z wiatrakami, Pit robi sobie jaja, a wy na serio podchodzicie do tematu.
Obejżałem wywiad z Omarem i wnioski są oczywiste. Idziemy w dobrym kierunku, szczególnie na rynku francuskim mocno się rozpychają co podkreślił, w Niemczech dopiero co zaczęli kampanie marketingową także na efekty jeszcze przyjdzie poczekać. Tak z ciekawości ostatnio popytałem kilku gości po nasze zachodniej stronie czy coś słyszeli, czy może znają taką aplikację jak Xtb, ale raczej słabo, albo wcale. Były to osoby w wieku 25-40 lat więc o ile mogę to traktować jako bardzo wybiórcze badanie i przypadkowe to skłania mnie to do refleksji, że jeszcze daleka droga przed nami, żeby być bardziej rozpoznawalnym. Najczęściej wymieniają apkę Trade Repablic albo Scalable Capital jako tą którą używają więc jest kogo gonić i z kim konkurować.
Potencjał jest także przyjdzie czas, że i te 130 na akcji kiedyś się pokaże.
Parę miesięcy do tyłu dla niektórych 70-kilka zł było sufitem, a jak to wygląda z dzisiejszej perspektywy każdy może sam ocenić.
@dimmu3:
Odnośnie Twoich oczekiwań, to aby się ziściły, musiałby rosnąć po 2% dziennie codziennie! Policz sobie. Wówczas w czwartek 14 maja osiągniesz 114,87 zł. Realne? Bardzo powątpiewam.