• Wyjscie na chwile :) Autor: ~Sjjehe [37.47.126.*]
    Czy ktos z Was planuhe wyjscie na chwile ? A jesli tak to na jakim poziomie? Generalnie papier warto miec w najblizszych miesiacach i latach, ale jskas korekta tevhniczna bedzie po tych wzrostach, mozna sprobowac zgrac w to..
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Dziadek [31.175.40.*]
    Ja planowałem w czwartek po 134 ale powstrzymałem się.Na dziś byłbym 90 tys w plecy.
    Moje zdanie jest takie zostało malo nas tzw.ulicy papier się przemienił i jest teraz w mocniejszych rękach.
    Podobnie było z PZU i bankami PKO
    Dziś mimo dużej korekty trzymają wysoki poziom.
    Z Orlenem będzie tak samo.
    Niektórym ciężko to przyznać ale czasy gdy nasza giełda była pośmiewiskiem się skończyły.
    Wchodzimy jako kraj na wyższe poziomy gospodarki.Co za tym idzie stajemy się rynkiem rozwiniętym a nie wschodzącym i myślę że właśnie to jest powód ogromnych wzrostów naszej giełdy.
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Kwaczor [5.173.24.*]
    Jaki Ci wyszedł podatek za 25r?
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Dziadek [31.175.40.*]
    Zero 0
    Gdybym dziś sprzedal mam do zapłaty ok 190 tys
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Zenobiusz [172.225.38.*]
    Ja po 144 sprzedałem połowę pakietu. A myślę że przed dywidendą zdążę odkupić po 127-135
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~New_kid_on_the_stock [193.173.216.*]
    Sprzedałem dzisiaj po tyle samo. Ale 10 proc.. Zgadzam się z Tobą, że niedługo trochę spadnie, ale znów odbije. Wcześniej sprzedałem po 135 i udało mi się odkupić po 127. Większość trzymam od 2024 (średnia ok. 65 zł) co najmniej do dywidendy. Przyznam, że nie spodziewałem się takiego wzrostu. Pamiętam, jak wszyscy wieszali psy na Orlenie, że za bardzo polityczny, że duże fundusze unikają polityki itp.. A jednak lubią naszego czempiona.
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Sjjehe [94.152.201.*]
    no i chytry zostałem z akcjami na dziś, a trza było to puścić, wróciło by z nawiązka, ehhh
  • Re: Wyjscie na chwile :) Autor: ~Ppp [37.225.48.*]
    Duży postanowił sie zabawić, i w ciągu 20 kilku minut postanowił zbic kurs o ponad 4 zł. Nasza giełda to banan, i tyle.
[x]
PKNORLEN 3,60% 145,12 2026-05-18 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.