W połowie marca ogłosili że będzie w kwietniu NL . Niestety po raz kolejny nas oszukał . Ten gość jest kłamca Będzie to rzutować na Roada bo Movie i tak jest spalone więc tutaj nie ma paniki . .
Nie było nic ciekawego poza tym co w espi w tym dniu..na typowego newsletter to raczej nie ma co liczyć. Grupa już praktycznie nie istnieje a nie napiszą nic więcej niż mogą w komunikatach.
A ja bardzo chętnie dowiedziałabym się ile osób i w jakieś strukturze pracuje wewnętrzny zespół nad DDS-3 i ile jest kamieni milowych zrobionych i ile jest do końca , oraz informacja ad . Nacresa dlaczego nie jest kontynuacja bordowy samodzielnie , oraz dlaczego od xx miesięcy nie można podpisać umowy z zewnętrznym wykonawcą . Oraz informacja jak Prezesowi udały się rozmowy z funduszami - szczególnie po Tak zwanym czyszczeniu bilansu - oraz dlaczego po zakończeniu współpracy z dewoloperami i zmianie sposobu wytwarzania gier przez wewnętrzny zespół - fundusze nadal nie są zainteresowane inwestycjami . Może zbierzmy 10% na walne i wprowadźmy nasze pytanie do porządku obrad
Mogę ja - po 12 maja jestem po urlopie i mogę się tym zająć . Udało się zablokować 2 x emisję „motywacyjną” może i teraz się uda . Ja obecnie mam 27 tyś .