Buhahaha, moja podróbka znowu zaczyna trolowanie i naganianie na spadki? A tu rośnie, mimo miesięcy zaangażowania i pracy... Jak mi strasznie nie-przykro :)))
Wyluzuj Czarny - wszyscy wiedz, że to ty jesteś miliarderem i zawsze wygrywasz! Czyżby ten drugi próbował dobrać się do twojej kasy! Ale jedno jest pewne - ten drugi jest lepszy z ortografii!
tia... napewno apel na pseudo forum wstrząśnie kursem :)))))))
Tu to na razie można dołączyć się do niewydarzonych spekulantów przywiązanych do budy :)))))
Fundament, fundament, poprawa operacyjna, marże, układy... i jeszcze raz fundament :)))))
Jeżeli restrukturyzacja będzie szła tak jak w planie to będzie można odpowiedzialnie wejść ... a nie ulegać próbom uruchamiania emocji :))))
Krótki to idziesz niedługo do zarządu, jak Miłek odejdzie. Na jego miejsce. Ale nic to nie da, nawet geniusz nie poradzi jak tego państwo nie chce i UE też nie chce poprawy dla kolejowej polityki transportu .
a jak było taniej pomocowniku to przytaczałeś sygnały o sprzedaży :))
ale już wyjaśniałeś że nie byłeś autorem tych interpretacji tylko biznes radar :)))))
Jak było taniej, to było taniej, a jak jest drożej, to jest drożej. Wtedy naganiałem na sprzedaż, teraz dostałem z biura inne instrukcje, żeby do końca się nie ośmieszyć i nie spalić tego nicka.
Dnia 2026-05-11 o godz. 16:17 ~Podejrzliwa_Jagoda napisał(a): > Ale nie wkręcasz nas?
-------------------------------- No przecież każdy Long tutaj, pisze to już od ponad 5 lat, więc chyba się znają na tym co piszą, skoro tyle lat już papier trzymają i nawet nie oddawali >21 pln, a nawet wielu z nich się odgrażało, że nie oddadzą żadnej akcji poniżej 30 pln . . . ps. ja tylko powtarzam za nimi . . .
Ty na tym Demo to oszalejesz...
A propo widzę że lubisz figurki geometryczne pozycje...kółeczka Trójkąty...Czarna ty na nazwisko i imię powinieneś mieć figury geometryczne...
transek powie, ze dystybucja, czarna (choć ostatnio było avanti cargo) zaraz powie, ze juz nie ma akcji, a Jacuś - cóż, Jacuś się nie uczy zbyt szyko i wciaż celuje w 8 zł (a nie, zaraz, teraz w 11)
Przecież czarny jak zachęca do trzymania albo wróży wzrosty to myśli o wywalaniu a jak krzyczy że rsi wysoko, to już sprzedał i czeka na odkup. Stary, tyle lat już tutaj jesteś udajesz nieświadomego jego strategii?
Kółka kółkami, ale jako miliarder dobrze wiem, że największe pieniądze zarabia się na restrukturyzacjach i wzrostach kursu o kilkaset procent. Dlatego jestem od dawna zapakowany na dołku i kibicuję wzrostom :)))