• Virtual Vision Autor: ~rsytner72 [79.186.70.*]
    Zabawa rozpoczęta..
    Partacze w norach.
    A tacy byli pewni swoich racji..
    Jedna z bardziej rozwojowych spólek, która zaczyna realizować pierwszą w Polsce produkcję zagraniczną..
  • Re: Virtual Vision Autor: ~Ciufik [83.12.186.*]
    Żartowniś!
  • Re: Virtual Vision Autor: ~rsytner72 [79.186.70.*]
    Realista, który dba o swoje pieniądze i dowiaduje się u źródła, a nie szemra i mądruje się, jaki z niego spec, jak Ty koleżko i dwóch Tobie podobnych.
    Jak kogoś nie stać nawet na telefon do Spółki, to będzie sobie pluł w brodę. I tyle.
  • Re: Virtual Vision Autor: ~444 [82.139.162.*]
    nie dać sie wciagnąć w tę lipną zagrywkę, bo wypchną wam resztę akcji i zostaniecie zabetonowani na dobre. niech pograją sobie sami.
  • do 444 Autor: ~Mesner [213.77.101.*]
    Powiem tak
    Turbodymometr jeszcze Cię zaskoczy!!!!!!!!!!!
    Patrz i obserwuj
  • Re: Virtual Vision Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    rystner.. czyli wiesz...
    Tak - jednoosobowa spółka robi film na miarę Pixara.
    Żenujące zagrywki
    żenujący to jesteś ty, gówno wiesz... albo celowo grasz idiote..
    Nie nazywaj mnie idiotą skoro od początku istnienia forum nie przytoczyłeś ani jednej istotnej informacji na temat spółki. Ględzisz tylko i podniecasz nad tym że NE sie udała - zastanowiłeś się kiedyś dlaczego? Każesz się przepraszać 444 w co drugim poście - chcesz żeby cię ktoś przytulił czy poklepał po pupci?
    Jak masz jakieś argumenty dlaczego ma rosnąć to napisz a nie rób z siebie ciapy która na ucho powie drugiemu z forum że wie co się dzieje. Wyjdź z piaskownicy człowieku.
    od przekazywania wiadomości na temat Spółki Virtual Vision jest.... Spółka Virtual Vision!!!

a co do mojego ględzenia na temat NE to trzeba było myśleć przed jej wynikami a nie naganiać na to że się nie uda. Myśleć!!! = to nie boli!!!

Przekonujesz mnie żebym powiedział co się dzieje ze Spółką... no tak to ja zrobie to czego nie lubie, a więc powtórze się żebyście Myśleli!!!! a nie pierdolili i chwalili się malkontenstwem, flustraci. Myśleć!!!
    Nie przekonuję Cię do niczego bo dokładnie wiem co się dzieje w spółce
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.