Zabawa rozpoczęta..
Partacze w norach.
A tacy byli pewni swoich racji..
Jedna z bardziej rozwojowych spólek, która zaczyna realizować pierwszą w Polsce produkcję zagraniczną..
Realista, który dba o swoje pieniądze i dowiaduje się u źródła, a nie szemra i mądruje się, jaki z niego spec, jak Ty koleżko i dwóch Tobie podobnych.
Jak kogoś nie stać nawet na telefon do Spółki, to będzie sobie pluł w brodę. I tyle.
Nie nazywaj mnie idiotą skoro od początku istnienia forum nie przytoczyłeś ani jednej istotnej informacji na temat spółki. Ględzisz tylko i podniecasz nad tym że NE sie udała - zastanowiłeś się kiedyś dlaczego? Każesz się przepraszać 444 w co drugim poście - chcesz żeby cię ktoś przytulił czy poklepał po pupci?
Jak masz jakieś argumenty dlaczego ma rosnąć to napisz a nie rób z siebie ciapy która na ucho powie drugiemu z forum że wie co się dzieje. Wyjdź z piaskownicy człowieku.
od przekazywania wiadomości na temat Spółki Virtual Vision jest.... Spółka Virtual Vision!!!
a co do mojego ględzenia na temat NE to trzeba było myśleć przed jej wynikami a nie naganiać na to że się nie uda. Myśleć!!! = to nie boli!!!
Przekonujesz mnie żebym powiedział co się dzieje ze Spółką... no tak to ja zrobie to czego nie lubie, a więc powtórze się żebyście Myśleli!!!! a nie pierdolili i chwalili się malkontenstwem, flustraci. Myśleć!!!