Nie bedzie ich juz do czasu dywidendy. Moja ocena: prawdopodobieństwo przygotowania pod wyjście z GPW jest podwyższone. Nie powiedziałbym 100%, ale gdybym miał ocenić intuicyjnie: raczej 80–90%, że to jest krok w tym kierunku.
Powtarzasz się gościu i zanudzasz. Tylko o tym wyjściu pitolisz. Nie jedna spółka zeszła z giełdy. Jak będą chcieli to też to zrobią. Nic szczególnego. Nie masz akcji to nie nudź. A jak masz i się tego obawiasz to sprzedaj.
No spoko , ze cie to nudzi, ale jak chcesz zaklinac rzeczywistość to Twoja sprawa. Ja tutaj wracam jak zejdzie poniżej 2, bo wszystko na to wskazuje, a Ty te swoje gorzkie żale dalej wylewaj
Chciałaś powiedzieć dalszy skup przez rodzinkę M bo teraz mogą skupić do 1 miliona akcji aby dobić do 95 % nie zapomnij że firma ma ponad 1,5 miliona akcji własnych a je należy odliczyć pewnie po wynikach ostro ruszą że skupem
Myślę że po wynikach trend się zmieni pisałam do firmy i dostałam informację że dużo inwestycji zostało zakończonych więc jak pokażą prawdziwe zyski to może być fajnie
Onw nic szczególnego ale proszę wejść na stronę firmy w zakładce informacje prasowe jest wypowiedź pani Magdaleny odnośnie zakupu maszyn i rozbudowy hali magazynowej tyci tyci informacje ledwo wzmianka ale jest a na początku 2025 też była wzmianka o modernizacji i rozbudowie też tyci tyci ledwo zauważyć ją mogli inwestorzy ale były wzmianki tak że wszystko zgodnie z przepisami KNF czyli 3,kwartały zaniżone zyski a co się stanie jak teraz nic nie zaniżą-16 gr zysku a może i więcej za tydzień będę wiedziała czy mam nosa
Agnieszka ty na poważnie to piszesz? Nie jesteś pod wpływem? Pokaż mi choć jeden fundusz który zainwestował w tą firmę. Ty myślisz że jak wyniki nawet dobre pokażą to kurs wystrzeli? Nonsens. Nie ma takich możliwości przy takim akcjonariacie. Po każdym raporcie piszesz te swoje dyrdymały a kus coraz niżej. Rób jak chcesz