U la la parę dni bez dostępu do internetu i narozrabialiscie. No Qbq chylę czoła miałeś rację z tym zjazdem do 1.10. Moja analiza nie przewidywała takiego ruchu dla mnie to negacja scenariusza zamykam resztę pozycji i zapominam. Obyś zarobił do zobaczenia na innych pozycjach.
Fontanna ja już mam trochę tego towaru od jakiegoś czasu :)
Czekam na dokupienie.
Dziękuję za przyznanie racji choć to moja tzw AP co już tłumaczyłem.
Wg mnie teraz jest czas na zniechęcenie i kurs będzie opadał.
Tym bardziej że sama wyznaczyłas poziom :)
Niżej niż 1,0 nie powinno opaść - taka moja subiektywna diagnoza.
Czesc Qbq i FONTANNA? Jak to planujecie rozegrać? Czekacie na 1,05? Mi niestety puściły nerwy i po tych 2 ostatnich espi (pkp intercity i raport za 2025) sprzedałem co miałem? Będziecie odkupywać/dokupywać?
Nie zmyślam każdy wiedział na bieżąco jak była na forum że czska. Na zejście na 1.05 I kupiłam 30k akcji po 1.08 żeby połowę oddać po 1.48 a z resztą czekałam na wybicie oporu na 1.40. Tonsie nie stało więc za 1.10 oddałam resztę taki mam wynik na koniec.
Fontanna znowu kręcisz się po peronie i wczorajszego dnia szukasz. Przecież miałaś czekać na resztę na 2,20. Na co czekasz, jak Darek za 20 mln odkupi Spc?
Moim zdaniem o 1,05 chwilę zahaczyliśmy wczoraj...
I jeszcze na dłużej zjedziemy.
Może - nie musi zjechać do 1,0 lub nawet 0,9, ale to się stanie jak coś dołującego wysypią ze spółki lub na szerokim coś się wydarzy.
Podjazd wg mnie nie szybciej niż po 20.05
Taka moja ocena sytuacji.
Dotychczas się sprawdzało to zobaczymy czy i teraz się sprawdzi.
Info o PKP IC była takim infem "do dołu" żeby ostudzić oczekujących przebicia 1,4 i dojścia do 2 a nawet 5 :)
Ale moim zdaniem pojedziemy w górę tylko nie wtedy jak wszyscy tego będą chcieli ... tylko nieoczekiwanie ... jak zawsze