• Info do Nagana Autor: ~essa [85.14.100.*]
    Zawsze jak zachwala przyszłe projekty, to kurs spada, mam wrażenie, że nagan gra na spadki - za każdym razem.
    Ludzie, którzy tu zachwalają kurs nie grają z wami do jednej bramki. Leszczyki nie wiedzą, że tu nie ma sojuszy tylko gra o potężny hajs.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~Jezus [91.227.1.*]
    Myślicie że posty na forum mają wpływ na kurs? XD
  • Re: Info do Nagana Autor: ~essa [85.14.100.*]
    wpływa na decyzję części i akcjonariatu
  • Re: Info do Nagana Autor: ~GłownyInwestor [91.233.18.*]
    Ja kieruję się wyłącznie forum bankiera, szczególną uwagę zwracam na opinie Akcjomariusza i Zdzisława, nawet jak to jest jedna osoba.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~vilus [91.94.122.*]
    Najgorzej jak ma dwie sprzeczne opinie.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~Eno [5.184.204.*]
    Przecież Nagan fejków nie wypisuje. Podaje fakty o spółce i projektach, o których wielu pewnie by się nie dowiedziało i nikt jak dotąd nie złapał go na powielaniu nieprawdy. Czy to wpływa na kurs nie wiem. Dlaczego zawsze gdy zwiększa aktywność na forum zanosi się na spadki też nie wiem.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~OMG [31.182.220.*]
    Człowieku, to największy bajkopisarz jakiego widziałem. Od lat zaśmieca to forum - jest tu na czyjeś zlecenie.
    Zasada jest prosta - jak się ujawnia sprzedaje akcje CDP jak najszybciej - zawsze, ale to zawsze ceny spadają gdy spamuje.

Zobaczycie, przestanie i kurs zacznie rosnąć.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~Luki [193.28.84.*]
    Jakie fakty amebo. Takie ze DLC bedzie w maju ?? Przecież to sa śmieci wyssane w czyjejś fajki
  • Re: Info do Nagana Autor: ~AkcjoJanusz [31.183.151.*]
    Nie zapominaj ze on juz oglaszal premiere W4 na rok 2025, a na obecny rok zapowiadal premiere sequela Cyberpunka. Jedyne co on wie, to jak zalac forum wyplutym przez ChatGPT, kompletnie bezwartosciowym spamem.
  • ❤️ To są spekulacje mające realny potencjał wzrostowy❗️ Autor: ~nagan [31.0.0.*]
    Dnia 2026-05-05 o godz. 16:11 ~Luki napisał(a):
    > Jakie fakty amebo. Takie ze DLC bedzie w maju ?? Przecież to sa śmieci wyssane w czyjejś fajki

Drogi planktonie...
    Jeżeli spekulanci i inne trolle uważają - ewidentne kłamstwa i brednie jako twarde współczynniki stymulujące kurs giełdowy - to tym bardziej są nimi fakty, ratingi, statystyki, analizy branżowe czy giełdowe, które dla CDR są wyjątkowo korzystne i stawiają spółkę właściwie na pozycji lidera całej GPW..!
    Skoro nieoficjalne doniesienia oraz analitycy sugerują, że trzeci, płatny dodatek (DLC) do Wiedźmina 3 może mieć premierę w maju 2026 roku (jako urodzinowa niespodzianka z okazji 11-tej rocznicy wydania gry), to te estymacje są pełnoprawnym elementem strategii giełdowej.

Podsumowując FAKTY są takie:
    • Maj 2026 roku wydaje się (analitykom a nie mnie) najbardziej prawdopodobnym terminem.
    • Wprawdzie nie ma oficjalnego potwierdzenia od Redów, ale są powtarzające się plotki sugerujące nowy dodatek fabularny (DLC), który może wprowadzić nowy region.
    • Redzi niemal ZAWSZE STANOWCZO DEMENTUJĄ FAKE-NEWSY - ale tu zachowują się z dość wymowną rezerwą..
    • CD Projekt po zmianie prezesa przyjął odmienną taktykę informacyjną - zapowiedź krótko przed premierą.
    • Te wszystkie spekulacje zbiegają się z faktem, że 2026 roku gra ma otrzymać dużą aktualizację techniczną związaną z modami, co jeszcze bardziej napędza spekulacje o większej zawartości.

Oczywiście chociaż powyższe zjawiska/fakty są prawdziwe - to jednak z pewnością warto traktować płynące z nich wnioski jako tzw. plotki, dopóki CD Projekt oficjalnie nie zapowie nowego rozszerzenia.

PS
    Alternatywnie, wskazuje się również na wrzesień 2026 roku, jednak maj jest obecnie najczęściej wymienianym terminem w kontekście niepotwierdzonych plotek.

• Re: ❤️ To są spekulacje mające realny potencjał wzrostowy❗️ Autor: ~Luki [193.28.84.*]
    Twoje sugestie czy analityków to śmieci a nie fakty. Fakty jakby był rzetelna informacja od spółki. A jak sie tak jarasz gamoniu analitykami to zobacz wartość spolki 232 zl wedlug nich. Piszesz jakisles głupoty perła gpw choc zadne parametry o tym nie świadczą. Jak na gpw z c/z powyżej 45 to mocno przewartosciowana.
  • Re: ❤️ To są spekulacje mające realny potencjał wzrostowy❗️ Autor: ~Magu [185.47.65.*]
    Ja mam wrażenie że Nagan jest powiązany bezpośrednio z Cdprojekt, jego informacje zawierają zawsze wiele szczegółowych informacji.
  • Re: Info do Nagana Autor: ~lol [62.112.222.*]
    "Przecież Nagan fejków nie wypisuje"

Ty pewnie razem z nim grałeś w gotowego Cyberpunka w 2017 roku w siedzibie spółki i od paru miesięcy grasz już w czwartego Wiedźmina wydanego na przełomie 2025/6. Hahaha.
[x]
CDPROJEKT -0,58% 257,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.