i dofinansuje spółkę pieniędzmi z SAFE ? Już w ten piątek podpisana będzie umowa o wypłacie środków dla Polski . Czy taki scenariusz jest możliwy ? Czas pokaże .
Ponosi Cię bo same klęski na giełdzie , ale tacy są też potrzebni. Jak pisałem o OSTRYM i BOLESNYM planie naprawczym ponad rok temu to spółka mnie posłuchała i po roku wprowadziła plan naprawczy. To kto wie czy i teraz nie posłucha.
Czytając twoje wpisy myślę, że powinieneś się z kimś pilnie skontaktować, bo już od dawna zakrawa to na groteskę. Odstawiam więc tą lekturę bo widzę, że to zaraźliwe. ;)
Wiem . Sam pisałem w listopad/grudzień 2024 roku o wprowadzeniu OSTREGO i BOLESNEGO planu naprawczo-oszczędnościowego i zakupie pierwszych akcji w czerwcu 2025 roku. Pisano wtedy ,,Jasiu w czerwcu będziesz kupował po 65 PLN. Moja ponad rok i 65pln nadal nie ma. A pierwszy pakiet kupiony w czerwcu po 21,66 PLN.
Kaz jeszcze jedno. Cena ACF w czerwcu tego roku 254$ jak najbardziej możliwa . To bardzo dobra cena biorąc pod uwagę zmniejszającą się ilość pracowników.
Dnia 2026-05-07 o godz. 13:56 ~Jaś napisał(a): > Kaz jeszcze jedno. Cena ACF w czerwcu tego roku 254$ jak najbardziej możliwa . To bardzo dobra cena biorąc pod uwagę zmniejszającą się ilość pracowników.
Jasiu ACF i $ był już na wyższych poziomach a w JSW przepalano kasę. Niech pokażą oszczędności i cięcia to można myśleć o wzrostach.