• Wolę dziś sprzedać Autor: ~Daw [178.214.26.*]
    Widzę taką zależność, jak pięknie urosło bo 6 Procent to lepiej sprzedać dziś i mieć pewniaka niż patrzeć jak spadnie o te procenty bo minister przełoży podpisanie umowy SAFE na przyszły tydzień. Czy ma sens odkupienie jak spadnie?
  • Re: Wolę dziś sprzedać Autor: ~HansFloss [31.61.178.*]
    Dobry z Ciebie strateg. Lubię takich XD
  • Re: Wolę dziś sprzedać Autor: _xd [89.39.104.*]
    Rajd ma być w kwietniu na 22zł, a akcji poniżej 1 z przodu od marca 2025 nie kupisz. Zaraz drony i dywidenda xD Źle zrobiłeś, pompa nadchodzi xD
  • Re: Wolę dziś sprzedać Autor: ~CiekawyCiekawego [37.209.130.*]
    Dnia 2026-05-05 o godz. 07:19 ~Daw napisał(a):
    > Widzę taką zależność, jak pięknie urosło bo 6 Procent to lepiej sprzedać dziś i mieć pewniaka niż patrzeć jak spadnie o te procenty bo minister przełoży podpisanie umowy SAFE na przyszły tydzień. Czy ma sens odkupienie jak spadnie?

Dokładnie, dobrze to obmyśliłeś! Sprzedać i zapomnieć. Kasę wpłacić na lokatę i śpisz spokojnie! A jak jeszcze przestaniesz zaglądać tu na forum to już w ogóle będziesz miał spokój :)

PS. z tym SAFE to podobno w ogóle ma być wielka lipa, wątpie żeby Oni to SAFE do końca maja podpisali!
    A na początku czerwca może się okazać że w oólge tego nie podpiszą!
    Gratuluje więc mądrej decyzji i dziękuje w imieniu akcjonariuszy Lubawy, żę dzielisz się z nami swoimi przemyśleniami bo dzięki temu i my możemy uratować swój kapitał!

Pozdrawiam

• Re: Wolę dziś sprzedać Autor: _xd [185.165.242.*]
    Dlaczego wprowadzasz w błąd co do safe? Podajesz nieprawdziwe informacje?
  • Re: Wolę dziś sprzedać Autor: ~CiekawyCiekawego [37.209.130.*]
    Dnia 2026-05-05 o godz. 08:58 _xd napisał(a):
    > Dlaczego wprowadzasz w błąd co do safe? Podajesz nieprawdziwe informacje?

Forumowicz Daw napisał "....bo minister przełoży podpisanie umowy SAFE na przyszły tydzień." W przestrzeni publicznej nie pojawiły się żadne informacje jakoby minister brał pod uwagę przełożenie podpisania umowy SAFE na przyszły tydzień, wręcz przeciwnie nasz Pan Premier zapewnił, że podpisanie umowy SAFE nastąpi w tym tyggodni, ALE biorąc pod uwagę fakt, że się to tak przeciąga to zgodziłem się z opinią forumiwacza Daw, że wbrew dotychczasowym zapewnieniom rząu podpisanie umowy SAFE może być przełożone...mało tego ja osobiście jestem już tak zniecierpliwiony, że zaczynam mieć jeszcze większe wątpliwości niż forumowicz Daw... a może w ogóle tego nie podpiszą? Skąd u mnie aż takie wątpliwości? Ano stąd, że tu na forum niektórzy eksperci pisałi, że za podpisanie umowy SAFE pomino weta Prezydenta grozi więzienie!!! Taki ekspert kartezjusz to sugerował...a jak wiemy Jego maksymą jest "Cogito, ergo sum" tj. "Myślę, więc jestem" , więc chyba dobrze to przemyślał ;)

Pozdrawiam

[x]
LUBAWA -1,26% 9,04 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.