Dzisiaj wzrost kursu,przy dużym obrocie,szczególnie pod koniec sesji.Notowania dig,często,pod koniec sesji idą do góry,kiedy to,podobno kupują zawodowcy.wyglada,to na tworzenie bazy pod dalsze wzrosty....
No, artykuł,to jest jakieś wytłumaczenie.Ale za chwilę wyniki za I kwartał,no i zapowiedzi P Prezes o przyspieszonym o kilka lat rozwoju firmy...Ja patrzę optymistycznie i daleko.To jest już inna spółka
To,nie ja tylko "odp"napisał o artykule w PB.Ja go nie czytałem.Podobno pisali,że za drogo...Ale,ja przyjąłem słowa P.Prezes,ze spółką przeskoczyła kilka lat w rozwoju.Jestem optymistą i trzymam długoterminowo.W odniesieniu,do wzrostów za 2025 i perspektyw wzrostu w następnych kwartalach,to cena nie jest zbyt wysoka
Tak to o to pewnie chodzi. Kurs zrealizował ich założenia. Ale to nie znaczy teraz że ma spadać :) Ach ten rynek. W sumie jest ruch, jest zabawa, są możliwości zarobienia. Gość z finansowa tv dziś właśnie dokupił a mówił wcześniej że mu się drogo wydawało.
Ponadto w trakcie minionego miesiąca analityk DM BOŚ Sobiesław Pająk podał, że broker usunął Digital Network z portfela miesięcznego.
“Digital Network został usunięty z portfela miesięcznego DM BOŚ ze względu na zrealizowanie zakładanego wcześniej potencjału wzrostowego, który był jedną z głównych przesłanek do włączenia spółki do portfela. W naszej ocenie obecny poziom kursu w większym stopniu odzwierciedla już oczekiwane pozytywne czynniki fundamentalne, co ogranicza pole do zachowywania się lepiej od rynku w krótkim terminie” - podawano w kwietniu.