Tak wynika z raportu! Kto se nawet wklei do Gemini to będzie wiedział czy czekać czy uciec stąd! Nie jest ciekawie i to bardzo nieciekawie a trole próbują naganiać teraz bo kupili być może za 300-400tys i teraz będą upychać przed kolejnym zjazdem! Ja mam dużo i to bardzo tego syfu i jutro wychodzę z dużą stratą i wracam na WIG20 a jak nie to USA i już na GPW nawet 1zl nie zainwestuje.
Ktoś ty to jednak jesteś sprawny inaczej!!! Wiesz ile trwa proces upadłościowy? do kogo ty to piszesz??? Myślisz że znajdziesz tu większych yebili od siebie???
Może będzie nowa bajka?
Taka mała pchła szachrajka
Może nazwę znowu zmienią
I tym samym kurs odmienią?
Może zaczną tu produkcję?
Będą robić liposukcję
Może będą coś drukować?
Żeby ściany tapetować
Lub ogłoszą inne bajki
Takie w stylu pchły szachrajki
A tymczasem drogie dzieci
Kurs na pysk codziennie leci
tym od upadłości polecam wizyte u psychologa . Dziwie się że jeszcze Cię niesprowadzili na ziemie. Ale wydaje Mi się że to kwestia czasu i zamilkniesz .
Do czego prowadzi trolling płatny a wymyślenia o upadłości to bzdury .
Z tego co mi wiadomo firma pracuję normalnie a czasem nawet więcej godzin bo w soboty przychodzą pracownicy.
Pensję płacone na czas i bez problemów.
Więc tylko trolle upadłe wymyślają.
Nie zysk ale i nie bankrut . To tak wyglada jak byś to pisał na jakeś zlecenie . Mam nadzieje że ktoś na to zwróci uwagę .A są firmy co mają wieksze straty większe długi i kredyty.
Wojtuś ja nie piszę bankrut i wiem że firma płaci wynagrodzenia w terminie bez problemów i wiem że w firmie trwa praca bez problemów i nie wiem na czyje zlecenie tak Ty piszesz ? I mam nadzieję że tu ktoś się przyjrzy tym wpisom i ktoś beknie za łgarstwa i próby wprowadzenia posiadaczy akcji w błąd.
Ps.ja nie troluje w żadną stronę i każdy ma rozum i można np.na FB poszukać ludzi którzy pracują w firmie i zapytać czy dostają wynagrodzenia itp.
Komu wpisy nie pasują?
Naganiacze się buntują?
Gdzie są obiecane leki?
Co czekały nań apteki?
Miały być tu duże wzrosty
A jest muł i wodorosty
Prawda kole was po oczach
Bo to tylko leszcza łowy
A o zyskach nie ma mowy
Ktoś tu masz chociaż minimalne pojęcie jak funkcjonują spółki? Zwłaszcza te które są w trakcie inwestycji??? To co mają mieć nagle mln zyski jak mają inwestycje do sfinansowania? Ty naprawdę się lecz chłopie! Na tym forum widać przynajmniej 70% to prymitywne łebki szukających jakiś totalnych yebili!!! To nie urząd pracy dla bezrobotnych po 7 klasach!!!
ale ucieksaj czym prędzej jak się boisz, spółka ma 125 mln w gotówce to pozwoli jej przetrwac do czasów az ruszy produkcja na maksa z nowej fabryki , a ty dalje naganiaj na spadki trolu
Taka spółka zawsze znajdzie finansowanie, bo daje nadzieję... . Nie wiem co musiało by sie stać żeby zaprzestano badań i prób znalezienia nowych rozwiązań farmakologicznych! Jeden udany projekt i spółka przeskakuje na inny poziom ... .
Lublin to ciekawe miasto
Pieką tutaj dobre ciasto
Mają tutaj prawie firme
Co mixtury robi dziwne
Jest tutaj prawie opera
Za bilety mocno zdziera
Mamy tutaj fajne życie
Zainwestuj tutaj skrycie
A niedługo się sam dowisz
Że...prawie zarobisz.
Bo to tylko leszcza łowy
A o zyskach nie ma mowy
I nie pomoże nawet emisja akcji. Skoro za 2025 mieli stratę 19 mln, chcąc ją wyrównać emisją, potrzebowaliby 6130000 akcji. Biorąc pod uwagę, że średni wolumen obrotu to 16000 sztuk, czyli połowa na zakup to 8000 sztuk, musieliby sprzedawać przez 766 dni. To 2,5 roku roboczego. Nie mają tyle czasu. Dobranoc.
No niby piszcie firma ma problemy i piszcie o upadłości a jak mi wiadomo to firma bez problemu wypłaca pensję i na bieżąco realizują zamówienia bez żadnych kar itp.
Więc tylko trolle piszczą i beczą.
Jak byś wszedł sześć lat temu pod super obietnice i świetlaną przyszłość, jaką tak usilnie prezesi i inni doktorzy wieszczyli, potem kurs akcji zeszmacili, do obecnych poziomów, a ty miał byś w plecy ponad siedemdziesiąt procent, to ciekawe co by przemawiało wtedy przez ciebie ? No ciekawe ? A zaznaczam , że nie kupiłem tych akcji spekulacyjne, na krótko, tylko liczyłem że w przeciągu tych paru lat , kurs znacznie wzrośnie i nie będę musiał się martwić o sprzedaż tych akcji, taniej czy drożej ale z zarobkiem,
Tak więc nie mów mi że coś przeze mnie przemawia, takie teksty zachowaj sobie dla kolegów czy bliskiej rodziny
Ja też nie jęczę. Jedynie przypominam nowym o "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę, jeszcze raz mamy inwestora, mamy zysk" i "nie będzie dodruku akcji".